Sutra počinje regionalni komunikacijski događaj Play Media Day u Banja Luci

EVENT
6.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toku su posljednje pripreme za početak regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day 04, koji će se sutra održati u CineStar 4DX Delta Planet u Banjaluci. 

Ovaj sada već prepoznatljiv edukativni događaj će na jednom mjestu okupiti predstavnike regionalnih i domaćih medijskih kuća, kreativnih agencija i kompanija te će Banjaluku na jedan dan pozicionirati kao centar kreativne industrije regije.  

Play Team, organizator događaja pripremio je zanimljiv program sa oko 40 predavača i panelista.
Program se paralelno odvija u tri konferencijske sale - Uran, Merkur i Jupiter, koje će ponuditi ukupno četiri atraktivna panela, kao i 18 predavanja, a kompletan program pogledajte ovdjePonosni smo što ćemo ove godine imati još više učesnika, koji su prepoznali značaj ovakvog vida edukacije. Iz godine u godinu se trudimo da ponudimo prije svega kvalitetan program, ali i da ovakav vid edukativnog događaja ponudi i mnogo više od same edukacije. Upravo iz tog razloga, mnogo truda ulažemo u kompletnu produkciju i audio vizuelni doživljaj učesnika, te se Play Media Day intenzivno priprema više od šest mjeseci”, - komentirao je Bojan Dragišić, izvršni direktor Play Media Day 04. Pored bogatog edukativnog segmenta, konferencija će ponuditi i mnoštvo interaktivnih sadržaja u prostoru multipleksa, nagradne igre, kao i zanimljiv dnevni DJ program. Detalje o događaju i kotizacijama, možete pronaći na stranici www.playmediaday.com, kao i na društvenim mrežama Play Media Day.

Ovogodišnji Play Media Day organizujemo u trenutku kada Play Team proslavlja pet godina postojanja te smo izuzetno srećni što je iza nas mnoštvo uspješnih projekata, koji su ostavili trag i pomjerili granice. Trudili smo se da svojim kreativnim i inovativnim idejama, uvijek ponudimo nešto novo i da zajedničkim snagama pokažemo šta je sve moguće kada se radi timski“, istaknula je Dijana Tepšić, kreativna direktorica Play Team-a koji je organizator događaja. 
Mi ćemo biti tamo, a vi?
 


Vidimo se na Play Media Day 04 u Cinestaru 4DX Delta Planet, Banjaluka! 

EVENT , 6.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno