Predmet želja: Ručno izrađene naušnice bh.brenda Lota Art u obliku vilinog konjica

MODNI DODACI
16.5.2020.

Bh. brend Lota Art postao je prepoznatljiv po raskošnim, ručno izrađenim komadima nakita od niti u zlatnim ili srebrenim tonovima te kristala u boji, uz koji čak i najjednostavnije kombinacije postaju posebne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza brenda se kriju supružnici Lidija i Leon, koji već petnaest godina njeguju dosljednost u svom radu imajući na umu jasnu sliku svojih kupaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leon je najčešće zadužen za skiciranje novih modela, dok je Lidija ta koja izrađuje nakit i povezuje ga s osobom koja ga nosi. Njihova nova kolekcija također je prožeta prepoznatljivom estetikom, no, donosi upotrebu novih oblika i motiva te prekrasan kolorit.

U Lota Art radionici

Naše simpatije ukrale su upravo naušnice u obliku vilinog konjica koje krasi raskošan dizajn koji će obilježiti sve važne događaje u našem kalendaru ovog ljeta.
Istovremeno su upečatljive, profinjene i elegantne. Uz nisku pundžu i haljinu na bretele otvorenih leđa dobili smo i idealan look za šetnju gradom.

Kroz mini intervju s Lidijom, saznali smo više detalja o ovom komadu nakita, kao i samoj kolekciji.

***


Svaki artikl s Lota Art etiketom ima prepoznatljivu estetiku. Ovaj put naglasak je na detaljima u boji zlata i naušnicama u obliku vilinskog konjica. Što je bila inspiracija za novu kolekciju?

U novoj kolekciji se između ostalog izdvajaju i naušnice u obliku vilin konjica. Taj oblik se provlači već godinama u našim kolekcijama, ali nikad na naušnicama, već na brošu, ogrlici, narukvici. Inspiraciju za novu kolekciju nikad ne moramo tražiti, glava nam je puna ideja, a ono što napravimo je samo mali dio onoga što smo zamislili. Ovaj period izolacije i karantene nam je došao kao idealna prilika da se malo odmorimo od narudžbi i posvetimo se novim komadima koje odavno želimo realizirati.

Koliko je vremena potrebno za izradu ovog modela naušnica – od skice do konačnog proizvoda? Koji su materijali korišteni pri izradi?

Za izradu novog modela nam treba i do deset dana. Krajnji proizvod je rezultat pokušaja i pogrešaka i nije rijetkost da u dizajnu novog modela moramo nekoliko puta raditi sve iznova dok ne budemo u potpunosti zadovoljni.
Radimo s kvalitetnim materijalima: kristalima, staklenim biserima i perlama, poludragim kamenjem i neizostavni metalizirani posebni konac koji nam je baza za skoro svaki komad nakita, a i po njemu smo dosta prepoznatljivi.

Koliko se vaš stil i način izrade nakita promijenio u ovih 15 godina?

Naš stil se nije nešto bitno promijenio, samo što sad radimo s boljim materijalima i boljom tehnikom koju smo sami smislili i usavršili.

U fokusu kolekcije su i vedre boje. Kakve su reakcije vaših kupaca na ove modele?

Kolekcija za proljeće i ljeto treba biti u malo vedrijim bojama, a i osluškivali smo želje naših kupaca bez kojih mi ne bismo bili danas ono što jesmo.

Koliko sama nosiš svoj nakit ili nakit općenito?

Nakit uopće ne nosim jer sam sportski tip i rijetko se dotjerujem. Tajice i majica su moji must have :)

Favorit iz kolekcije?

Favorit u novoj kolekciji su mi krune za vjenčanje na kojima sam mogla u potpunosti pokazati svoju kreativnost. Njih sam dizajnirala i izradila s posebnom pažnjom i puno ljubavi. Mislim da su to i kupci prepoznali jer su one i najtraženiji artikl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lota Art jewelry (@lotaart) on

Gdje se mogu pogledati/naručiti artikli iz ove kolekcije?

Našu novu kolekciju možete ekskluzivno pogledati u novom Lola concept storeu u Ljubuškom iza koje stoje cure iz svima dobro poznatog brenda Lola.tees.
S njima se poznajemo i surađujemo već godinama tako da smo se baš posebno radovali ovoj suradnji. Sve ostale artikle možete pogledati i naručiti na našoj službenoj Facebook stranici i Instagram profilu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lota Art jewelry (@lotaart) on

MODNI DODACI , 16.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno