Predjesenska kolekcija kuće Chanel je čisto savršenstvo! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Predjesenska kolekcija kuće Chanel je čisto savršenstvo!

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
7.12.2011.

Kad se sretnu Pariz i Bombay   Karl Lagerfeld je ponovno nadmašio sam sebe. Nakon dekadencije Bizanta kojom se inspirirao za prošlu predjesensku kolekciju, ovaj put u oko mu je upala Indija i sve njene raskoši. Iako nikada nije bio u Indiji i ističe da ga više inspirira kada ne posjeti zemlju na koju se referira, kolekcija je izgledala apsolutno savršeno. Chanel tvid ukrašen bogatim ornamentima daleke Indije, nakit i cipele kakve nose bogate Indijke, tajice koje su u biti čizme, stotine metara svile, čipke i štošta još vrtilo se pred očima uzvanika koji su sjedili za dugim stolom koji je nalikovao kakvoj maharadžinoj hedonističkoj svečanosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je izdvojiti favorite, jer ih je uistinu isuviše i ne znamo točno otkud bismo krenuli.
Uvijek kada mislimo da nas Lagerfeld više ničim ne može iznenaditi, on nas naprosto obori s nogu. Kaiser Karl na jednu večer je postao maharadža Karl i ponovno zaslužio da ga se, bez obzira na njegove mušice i banalnosti, s pravom ustoliči za vladara modne scene.

Ok, prestajemo s hvalospjevima Lagerfeldu i okrećemo se kolekciji. Pogledajte zašto smo se danas iznova zaljubili u Chanel.

PreviousNextA.S.
Foto: style.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno