Preskočili ste pranje kose? Evo koje frizure birati. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Preskočili ste pranje kose? Evo koje frizure birati.

Tekst:

Emina Smaka

KOSA
22.7.2022.

Bad hair day je nešto s čim se svi nosimo te dok u hladnijem periodu za to postoji lagano rješenje – kapa, u vrućim ljetnim danima je takvo rješenje nemoguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Užurbana svakodnevica ili neposlušni pramenovi, neovisno o tome što je glavni razlog neka jutra jednostavno nisu za stiliziranje kose, a kao najpraktičnija opcija se nameću frizure koje uz malo truda i vremena ipak daju sređen izgled. Među frizure koje ćemo kreirati u desetak minuta najčešće će nam glavni partner biti sprej za suho pranje kose koji instant daje volumen.

 Pored spreja, tu je uvijek nekoliko trikova koji će upaliti. Jedan od njih je i punđa, možete se odlučiti za razbarušenu verziju ako imate sprej, a bez njega savršeno rješenje je zalizana punđa koja je ujedno i praktična i daje profinjen izgled. Pored punđe tu su naravno pletenice, bilo da birate one oko glave ili one u visokom repu, ta frizura uvijek odolijeva bad hair dayu ali i visokim temperaturama. Za dane kada kapa ne dolazi u obzir, okrenite se drugim aksesoarima za kosu poput marame, slamnatog šešira, kačketa ili ukrasnog rajfa. U nastavku pogledajte kako to rade cure na Instagramu. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @kirstenzellers
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno