Portonovi – čarobne igre svjetla i zvukova za nezaboravnu prazničnu proslavu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Portonovi – čarobne igre svjetla i zvukova za nezaboravnu prazničnu proslavu

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

PUTOVANJA
24.12.2021.

Da li i vi imate osjećaj da je 2021. proletjela brže od svake prethodne godine?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga je sada vrijeme da zaboravimo svu užurbanost i nepredvidivost koju nam je donijela uz iskustvo drugačije od svih prethodnih, upotpunjeno ponudom smještaja, restoranima sa raznovrsnim jelima, kao i modernom umjetnošću, zabavnom i kulturnom scenom u Portonovi rizortu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raznovrsni događaji i nesvakidašnje proslave, uz blagi morski povjetarac, pružiće vam nezaboravno iskustvo. Gosti i posjetioci pozivaju se da iskuse jedinstvenu prazničnu čaroliju, kutke za fotografisanje, bazar sa najširom ponudom hrane i pića, zabavne kutke za djecu i još mnogo toga. 

Fotografija: Promo 

Zimska čarolija

Praznični duh ušao je u svaki kutak Portonovog uz zabavu za sve generacije. Central Park predstavlja poseban doživljaj za najmlađe. Djeca će uživati u pisanju pisama Djedu Mrazu, izradi prazničnih ukrasa, kreiranju svečanih čestitki, a posebno iznenađenje za njih će biti posjeta Djeda Mraza. Svečane poslastice poput šećerne vune, kokica, viršli, medenjaka i tople čokolade razveseliće najmlađe, dok se mirisi cimeta i borovine šire kroz parkove i baste rizorta.

Fotografija: Promo

Čarobne igre svjetla i zvukova za nezaboravnu prazničnu proslavu

Jedan od događaja koji se sigurno ne smije propustiti je dramatična instalacija koja će tokom sedam dana u 12. mjesecu, od 22.12. do 29.12. osvijetliti noćno nebo iznad rizorta. Kao još jedan čaroban način da se svečanosti dovedu do maksimuma, nezaboravni svjetlosni i muzički spektakl pojačaće duh kolektivnog slavlja, ponosa zajednice i optimizma za budućnost. Bokokotorski zaliv je vijekovima inspiracija za umjetnike. Sada, spektakularna Portonovi Marina postaje paleta sa bojama and nebo iznad Herceg Novog platno za jedan od najvećih svjetlosnih spektakala viđenih u ovom dijelu svijeta.

Fotografija: Promo

 

Portonovi praznični bazar

Portonovi će pod svečanim lampionima i ukrasima postati mjesto posebne čarolije i čuda. Praznične kućice nudiće domaće kolače, riblje specijalitete, burgere, vafle, takose i razne druge praznične delicije. Osim u najboljoj ponudi delikatesa, posjetioci će uživati u kreativnim radionicama, kutku za fotografisanje, svjetlosnim, laserskim i zvučnim programima, vatrometu itd.

Fotografija: Promo

Specijalne ponude

Nazdravite željama da nova godina donese samo radost na najspektakularnijoj lokaciji na Jadranu i proslavite nove početke uživajući u bogatom izboru internacionalne kuhinje i najboljem izboru pića. Bilo kao gost u nekom od stanova za izdavanje ili kao posjetilac, novogodišnji program Portonovog će ovu godinu privesti kraju na najbolji mogući način.

Fotografija: Promo

* * * 
Naslovna fotografija: Promo 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno