Porculanske vaze bh. brenda Tekne su detalj koji će podići svaki interijer

INTERIJERI
9.1.2021.

Šarmantne vaze oduvijek su bile tu da uljepšaju svaki prostor i daju mu poseban touch, a uzmete li u obzir kako i vaša najdraža vaza može biti #MadeInBih i pri tome apsolutno prekrasna i unikatna, oduševljenju nema kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: @te.k.ne

Naime, brend Tekne BONJOUR.ba ekipa je već prepoznala kroz njihovu unikatnu izradu predmeta od porculana, prvenstveno nakita. Vjerujemo da će vas oduševiti i činjenica da sve predmete pravi Jana Kuvalja, akademska slikarica koja na Instagram profilu navodi da izradi svakog predmeta prilazi kao malom platnu na kome slika i gdje je svaki komad za nju umjetnost. Sam Tekne atelje se nalazi u Banjoj Luci, a vaze možete birati po narudžbi ili određene modele pronaći u concept store-u Kutcha u Sarajevu.

Za porcelanske vaze koje je ručno napravila kaže da su plod ljubavi, te da su za samu izradu bili potrebni dani kako bi postigle potrebnu stabilnost. Također, na Instagram profilu Jana je podijelila sa fanovima da je svaka od njih napravljena od francuskog porculana i uistinu predstavljaju prava mala umjetnička djela koja biste, ne sumnjamo, rado uvrstili u svoju kolekciju omiljenih dekor predmeta.

Foto: @te.k.ne

Plave vaze su oslikane motivom breze koja je inspiracija autorici godinama, dok vaze sa crvenim motivom će prostoru dati divan cosy ugođaj koji će dom činiti ugodnim mjestom za boravak. Što se tiče dizajna, riječ je o minimalističkom pristupu, standardnim, ali i pomalo drugačijim formama i svijetlim tonovima, pa možemo zaključiti da će se bez problema uklopiti u različite stilove uređenja interijera.

Foto: @te.k.ne

Naravno, ono što nas je osvojilo na prvi pogled su divni crteži koji sve podižu na jednu novu razinu, a upravo ove vaze mogu biti divan poklon dragoj osobi jer ne sumnjamo da će baš svi biti oduševljeni ovim kreativnim i unikatnim znakom pažnje.

Foto: @te.k.ne

Zavirite li na njihov Instagram profil, pronaći ćete još pregršt divnih artikala, nakita za koje također ne dvojimo da će osvojiti simpatije svake dame. Također, ponudu možete pogledati i na njihovoj Web straniciFacebook stranici i Instagram profilu.

***

Naslovna fotografija: @kutcha_cs
Tekst: Ilda Lihić-Isović

INTERIJERI , 9.1.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@kutcha_cs

Podijeli:

Posljednje objavljeno