Ponosno predstavljamo FEEL GOOD majicu verzija 2.0.: Strong edition! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ponosno predstavljamo FEEL GOOD majicu verzija 2.0.: Strong edition!

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
31.8.2021.

Val pozitivne energije koju smo dobili nakon službenog predstavljanja FEEL GOOD majice lani, pokazala nam je da jedna sasvim obična, no istovremeno i jedna sasvim posebna majica može slaviti sve sjajne žene koju ju nose, no i da njenom kupovinom možemo podržati razvoj i napredak bh. poduzetnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, FEEL GOOD majica projekt je koji smo osmislili u suradnji s dm drogerie markt.
Majica je proizvedena i upakirana u BiH, a njenom kupovinom lani donirali ste 2 KM za projekt #poduzetneZAJEDNO.
Zahvaljujući svim damama koje su u svoj ormar dodale prvo izdanje FEEL GOOD majice, osigurali smo edukacije i promociju za više od 50 bh. poduzetnica.
I bio je to samo uvod u snažnu priču koja iz dana u dan raste.

Ponosni na sve fantastične žene koje smo upoznali kroz projekt te domaće brendove bh. poduzetnica koje smo podržali, željeli smo nastaviti slaviti moć ženske podrške, ali i sve male, velike stvari kojima žene svakodnevno mijenjaju svijet.

UPOZNAJTE FEEL GOOD MAJICU VERZIJA 2.0.: STRONG EDITION!

Imajući na umu sve dame koje u zaposlen dnevni raspored uspješno dodaju pripremu zdravog obroka za najmilije, brigu o vrtu, druženje s nećacima, učenje s klincima, prezentaciju na poslu, ali i kupovinu u omiljenoj drogeriji, kreirali smo FEEL GOOD verzija 2.0. Strong Edition majicu koja slavi one vrline koje možemo prepoznati u svakoj od nas.

Upravo se ovaj dio našeg karaktera oslikava u svemu onome što radimo, iznova dokazujući da žene mogu sve. 

Upravo su žene diljem BiH, koje iznova slave život i kreiraju ispunjenu svakodnevnicu za sebe i svoje najmilije, bile inspiracija za našu novu FEEL GOOD priču koju i ove godine realiziramo s dm drogerie markt i Fondacijom 787.
Majicu smo izradili, otiskali i upakirali u BiH, u neodoljivo ružičasto pakiranje koje dokazuje da jedna majica i žena koja ju nosi mogu mijenjati svijet.


Podjednako slavi naše sestre i tetke u kojima iznova pronalazimo inspiraciju, mame i bake koje su nas naučile najvažnijim životnim vrijednostima, ali i sve prijateljice čijim mentorskim vještinama vjerujemo već godinama i koje svakodnevno inspiriraju te podržavaju druge žene.

Obogatili smo ju i ikonicom srca, kao mali 'high five' za sve korake koje ćete tek napraviti kako biste ostvarili sve svoje snove.
Izrađena je od najudobnijeg pamuka, nosiva je za šetnju gradom uz tenisice i blejzer, ali i posao, dok će uz šljokičastu suknju biti nosiva i u vašim malim, ali ujedno velikim posebnim trenutcima.
Pronaći ćete ju u svim dm drogerie markt prodavnicama po cijeni od 14,95 KM, a njenom kupovinom donirate 3 KM za podršku bh. poduzetnicama.


Veselimo se zajedno slaviti fantastične žene u našoj svakodnevnici i uz #FEELGOODmajica dijeliti priče o ženama koje mijenjaju svijet.
Baš poput tebe.
 

***
Organizacija snimanja i produkcija: Bonjour.ba x dm drogerie markt Bosna i Hercegovina
Kreativno vodstvo: Dijana Ćavar
Modeli: Maja Buha & Albina Huskic
Makeup: Ivana Brdar
Styling: Emina Smaka 
Foto: Sanela Babić
Grafički dizajn: Marija Perić
Kamera: Marko Jovančić & Ervin Golubović
Montaža, kolor korekcija i obrada grafike: Marko Jovančić

Povezani članci

Najpopularniji članci