Polaroid bowl je novi cool način da izložite osobne fotografije u domu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Polaroid bowl je novi cool način da izložite osobne fotografije u domu

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
2.11.2023.

Iako se nalazimo u digitalnoj eri i sve naše uspomene i dragi trenutci našli su se pohranjeni na par stotina gigabajta, postoje zaista cool načini kako da ih prenesete u svoje okruženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pretpostavljamo da ste interijer uredili po svojoj zamisli i da je svaki kutak doma pomno promišljen. Minimalizam ili maksimalizam, što god birali, uglavnom je nemoguće sve svoje uspomene koje ste zabilježili kroz fotografiju, unijeti u interijer.

 No, društvene mreže, kao i obično, donose inovativna i unikatna rješenja za sve pa tako i za vaše fotografije. Posljednji trend je takozvana Polaroid bowl, zdjela u koju možete ubaciti sve svoje fotografije i tako ih na šarmantan način unijeti u svoj dom.

Ovo je odličan način iz razloga što možete pronaći zdjelu koja se slaže s vašim interijerom, bilo da birate japandi ili art deco, šareno ili jednobojno, tople drvene materijale, zlatni efekt ili hladni mramor. Koja god zdjela odgovara vašoj estetici, u nju dodajte svoje omiljene fotografije koje će poslužiti kao dekoracija u interijeru, a zasigurno će pokrenuti i mnoštvo zanimljivih (i nostalgičnih) razgovora kada imate goste.

Za početak, predlažemo polaroid fotoaparat, retro uređaj osvježen novom tehnologijom i trendy izgledom. Ove godine se vraća na velika vrata i osim funkcionalnosti, često ima i ulogu modnog dodatka.


Evo gdje kupiti instant kameru
Pogledajte još fotografija za inspiraciju

 

* * *
Naslovna fotografija: @_laurenbennett_

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno