9 poklon ideja kojima će se svaki roditelj brzo obradovati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

9 poklon ideja kojima će se svaki roditelj brzo obradovati

Tekst:

Marija Perić

MAME RULZ
9.11.2022.

Svi s vremena na vrijeme imamo prijatelje, poznanike i drage osobe u obitelji koji očekuju pridošlicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Poseban je to trenutak za roditelje koji se upoznaju s djetetom, ali i sa samima sobom u ulozi roditelja. Nova rutina s bebom, kao i nove navike koje stvorimo kao roditelji ponekad mogu biti izazovni, zato je lijepo kroz pažljivu gestu i poklon pokazati mamama i tatama da ste tu i možete im pomoći.

 

Foto: Unsplash

 

Tako uz udobnu odjeću možete osigurati da se mama i tata osjećaju lijepo kod kuće, a uz poklon bonove olakšati shopping u narednom periodu. Ako im darujete set za njegu ili posebne poklone koje će moći iskoristiti za svoju bebu svaki roditelj će vas pogledati s velikom zahvalnošću u očima. Koji su se još pažljivi, korisni i zabavni pokloni za roditelje našli na našoj listi, otkrijte u nastavku.

 

Udobna sportska odjeća
 

Uz trenirke, ogrtače i udobne jednostavne majice ne možete pogriješiti. Ušuškavanje s bebicom ne može biti slađe nego uz toplu i udobnu odjeću za boravak unutra.

 

Foto: Pexels

 

Poklon bonovi za shopping
 

Bilo da im želite pomoći sa svakodnevnim namirnicama ili ih obradovati sa kozmetičkim i baby proizvodima, svaki roditelj htjet će iskoristiti korisne shopping poklon bonove.

 

Foto: Unsplash

 

Slušalice
 

Kad roditeljima treba neko vrijeme za sebe kako bi se isključili i povezali sami sa sobom, uz odmaranje, čitanje i druge omiljene rituale, slušalice će se pokazati izuzetno praktičnima. Najbolje kod ovog poklona je što ga i mama i tata mogu koristiti naizmjenično.

 

Foto: Pexels

 

Set za njegu
 

Set za kosu, njegu tijela, ruku, spa tretman za stopala… samo su neke od ideja kako razveseliti roditelje s posebnom gestom. Možete ih čak naručiti u određenom kozmetičkom salonu, pričuvati bebu i pružiti im maleni #selfcare trenutak.

 

Foto: Pexels

 

Okviri za slike i albumi
 

Kad beba stigne u obitelj, svi imamo snažan poriv da fotografiramo svaki njezin maleni potez. Upravo zato će roditelji brzo popuniti albume, ali i okvire najslađim obiteljskim fotografijama.

 

Foto: Pexels

 

Kutija s korisnim stvarima za bebe

 

Pelene, maramice, kreme, dekice… samo su uvod u neke od stvari koje možete dodati u kutijicu s korisnim stvarima za bebe. Simpatičan poklon koji će biti praktičan i pažljiv.

 

Foto: Unsplash

 

Dnevnik za djecu
 

Kad su djeca još mala, ali i dok odrastaju, volimo zabilježiti neke posebne momente. Prvi koraci, prvi zubići, ali i druge lijepe uspomene mogu ostati zauvijek sačuvani u posebnom dnevniku za djecu.

 

Foto: Pexels

 

Slobodno poslijepodne
 

Jedna od pažljivih gesti koje možete napraviti za roditelje kad beba malo poraste svakako je pružiti im slobodno vrijeme. Pričuvajte bebu na neko vrijeme, a neka mama i tata uživaju u kavi i šetnji zajedno.

 

Foto: Pexels

 

Torba za bebine stvari
 

Na listi praktičnih poklona svakako se treba naći dobra torba u koju možete spremiti sve. Bitno je da ima mnoštvo prostora, džepića i da je lako prijenosna.

 

Foto: Pexels


***
Naslovna fotografija: Pexels

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno