Petar Pan kragna omiljeni je trend sezone. Evo kako ga kombiniraju stylish cure.

STILSKI SAVJETI
7.4.2021.

Čarobne baš kao i Petar Pan, predimenzionirane kragne već neko vrijeme su upečatljivi detalj na bluzama, majicama ili kao modni dodatak koji se veže oko vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj simbol 80-ih, u isto vrijeme je i djetinjast, ženstven i romantičan, prilagodljiv i inspirativan za slaganje maštovitih modnih kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istom dezenu kao bluza, upotpunjena čipkom ili volanom, karirana ili vezena, Petar Pan kragna će začiniti svaki outfit, dajući mu chic i razigran ton. Klasične bijele kragne odlično će se stopiti s nude pletivom te uz hlače na peglu stvoriti nepogrešiv odabir za odlazak na posao. Uz romantične cipele s potpeticom, cijelim stylingom ćete slati poruku dobrog raspoloženja i sigurnosti modnog odabira.

Foto: @mariafrubies

Jeans košulje s istaknutom kragnom dobro će se uklopiti uz maramu svezanu oko vrata.

Foto: @annabelrosendahl

Da se predimenzionirana kragna slaže i sa casual temom, pokazati će i kombiniranje s toplim džemperom i omiljenim tenisicama. Upečatljive kragne s dezenom bit će rado viđene i izvan balonera, što će vječitom komadu dati novu dimenziju. Ovaj retro detalj bit će sjajan spoj i sa blejzerima, sakoima ili dugim vestama. Za romantične večere ili izlaske koji zahtijevaju svečaniji prizvuk, odlična će biti i kombinacija s kragnom nježnog, svilenkastog materijala upotpunjena stilski usklađenim nakitom. 

Foto: @blancomiro

Foto: @sophieml

Foto: @hannahstraffordtaylor

Foto: @mangooutfits

Foto: @lucywilliams02

Foto: @lucywilliams02

Foto: @annabelrosendahl

***

Naslovna fotografija: @sophieml

Tekst: Ana Bošnjak

STILSKI SAVJETI , 7.4.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ana Bošnjak

Foto by:

@sophieml

Podijeli:

Posljednje objavljeno