Personalizirane torbe s natpisima bh. brenda MOYO upotpunit će svaku vašu ljetnu kombinaciju

MODNI DODACI
20.7.2020.

Torbice, cekeri, ruksaci sa potpisom bh. brenda MOYO idealni su saputnici koji krase kombinacije bh. dama i njihovom modnom odabiru daju osobni pečat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilagodljive različitim stilskim izričajima, MOYO torbice začinit će svaki styling, a zasluženo su postale sinonim za praktičan i moderan dizajn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O toj temi, a i mnogo drugih porazgovarali smo sa kreativnim timom odgovornim za kreaciju MOYO torbica.

Zašto baš MOYO kao naziv brenda? Odakle ideja za dizajniranjem torbi, cekera i ruksaka?

Kada smo birali naziv branda prije svega smo željeli da je kratko,  neobično i lako pamtljivo. Također, još važnije je bilo da ima i značenje. S toga je jednoglasan izbor bio Moyo u kojem smo dobili sve što smo zamislili.
Ima više značenje – srce, magija, čarolija, talisman dobre sreće i pozitivnih vibracija i to je upravo što predstavlja nas i ono što prenosimo na naše torbe. Svaka naša torba je ručno rađena, s ljubavlju i ima svoje ime i osobnost – magiju! Ideja je došla spontano, kada hobi i ljubav prema šivanju prerastu u malo ozbiljniju priču :)

Kako biste opisali MOYO proizvode? Zbog čega su drugačije od svega što se nudi na bh. modnoj sceni?

Svi živimo vrlo užurbanim životom sa dosta obaveza i to zahtijeva vrlo dobru organizaciju i prilagođavanje različitim situacijama. Moyo proizvodi su jednostavni, namijenjeni za svakodnevno korištenje i praktični. Tako npr. urban ruksak može se koristiti kao torba za laptop, za vožnju biciklom, ali i šetnju sa djecom gdje će bez problema stati sve dječije stvari. Sve torbe se dobro uklapaju u sve odjevne kombinacije.

Rade se od kvalitetnih materijala, i  trudimo se da za izradu koristimo sve što se može proizvesti u Bosni i Hercegovini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moyo (@moyo.ba) on

Sjećate li se svoje prve narudžbe i kakve su bile reakcije?

Krenuli smo vrlo oprezno i bojali se raditi neke veće količine jer nismo bili sigurni da li ćemo sve uspjeti prodati. Prve narudžbe su bile platneni cekeri sa motivima gradova Bosne i Hercegovine i odmah su se svi prodali. Reakcije su bile odlične i to nam je bio motiv da nastavimo dalje i uvodimo nove proizvode.

 

Da možete izabrati jednu osobu da nosi vašu novu personaliziranu torbu od jute, tko bi ona bila i zašto?

Teško je i rekla bih nezahvalno izabrati samo jednu osobu. Iskreno, svaki put kada sretnem ženu koja nosi Moyo torbu, veoma sam sretna bila ona slavna osoba ili ne. "Moyo žena" je jednostavna, praktična, urbana i sigurna u sebe – jednom riječju žena sa stilom baš kao i Moyo torba.

Cilj nam je da Moyo proizvodi budu prihvatljive cijene i dostupne svima.

Kada smo već pomenuli torbu od jute koji je najsimpatičniji natpis koji su vam tražili da aplicirate na torbu do sada?

Svi natpisi su simpatačni i svi oni pričaju neku priču. Kroz njih vidimo koliko su žene i djevojke kreativne i duhovite, vrlo često to su poruke koje imaju značenje samo za njih, neke odaberu samo svoje ime ili inicijale, ali definitivno najdraži natpis koji smo radili je „Ti možeš sve!“ i ono što je najbolje gospođa je, kako nam naglasila prilikom narudžbe, poklonila torbu sama sebi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moyo (@moyo.ba) on

Osim ženskih torbi dizajnirate i cekere i ruksake, imate li možda u planu u budućnosti posvetiti i kolekciji za muškarce?

U našoj kolekciji već imamo ruksak Urban koji je namijenjen i muškarcima i ženama. Ponudu svakako planiramo proširiti i drugim proizvodima od kojih će neki biti namijenjeni samo muškarcima.  

Gdje možemo kupiti MOYO proizvode? Jesu li dostupni u nekim dućanima u BiH ili samo online?

Moyo proizvodi su dostupni online putem naše web stranice, Facebook i Instagram profila kao i  u odabranim knjižarama Svjetlost komerca, dok su platneni cekeri dostupni i u Duty free shopu aerodroma u Sarajevu. U planu nam je i širenje prodajne mreže.

MODNI DODACI , 20.7.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@irispejkovic.stylefile, @moyo.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno