Ovo su trenutno najpopularniji trendovi u svijetu pedikura - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovo su trenutno najpopularniji trendovi u svijetu pedikura

Tekst:

Ana Rotim

BEAUTY SAVJETI
1.7.2023.

Beauty scena skoro pa svakodnevno nam otkrije neki novi trend koji vrlo brzo postane viralan i oduševi it djevojke diljem svijeta posebice kada je riječ o nail artu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Od onih jednostavnih minimalističkih dizajna pa sve do onih s daškom ekstravagancije, trenutno najpopularniji trendovi u svijetu pedikura nude bezbroj mogućnosti za izražavanje individualnosti i kreativnosti. Stoga smo poželjeli istražiti koji su trenutno traženi među trendsettericama.


Pastelne nijanse kao ultimativni trend ljeti

Jedan od najvidljivijih trendova je naglasak na boji. Pastelne boje su izvrsna opcija za pedikuru jer pružaju nježan, svjež i elegantan izgled. Ove suptilne nijanse savršeno se uklapaju u proljetne i ljetne sezone te će dati vašim noktima dozu šarma.

 Neonske nijanse za dame s edgy stilom

Neonske pedikure su trenutno izuzetno popularan trend koji pruža svježinu vašim noktima. Među najtraženijim nijansama tijekom ljetnih dana ističu se neon-narančasta, roza, plava i zelena te ćete uz njih veoma jednostavno kreirati upadljiv look

 French pedikura

I dalje ostajemo vjerni klasici bez obzira na upečatljive i živopisne trendove koje ljetna sezona donosi. French pedikura idealna je za dame koje žele dozu elegancije istaknuti jednostavnom, ali opet veoma dojmljivom pedikurom. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @leya.app 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno