Pogledajte novu i neodoljivu kolekciju brenda Pčelica Maja o kojoj svaka princeza sanja - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Pogledajte novu i neodoljivu kolekciju brenda Pčelica Maja o kojoj svaka princeza sanja

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

MAME RULZ
4.4.2023.

Nova kolekcija koju sa nestrpljenjem čekaju sve mame princeza konačno je tu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tačnije, još jednu neodoljivu priču kroz koju dizajnerica Maja Arsenović predstavlja svoju viziju preslatkih haljinica za curice, vidjeli smo na Instagram profilu i, naravno, to odlučili podijeliti sa vama. Naime, brend 'Pčelica Maja' je objavila fotografije nove kolekcije proljeće/ljeto u kojoj su kreirali magične matchy haljine za mame i kćerke koje će ih pratiti u svim svečanim prilikama.
 Haljine su kreirane u bijeloj, lila, nude žutoj, ali i royal plavoj boji sa mnoštvom 3D cvjetića i cvjetnog printa. Sve haljine i u ovoj kolekciji imaju prepoznatljivi romantični Pčelica maja potpis u obliku velike mašne na leđima ili naprijed koja izgleda neodoljivo.

 

 

Haljinice su romantične, nježne i ženstvene, a krojevi elegantni. Budući da je nova kolekcija prepuna prekrasnih kreacija vjerujemo da će vas jedan od ovih modela zasigurno oduševiti i postati vaša savršena svečana kombinacija za ovu godinu.

 

 

Više informacija o novoj kolekciji možete pronaći na službenoj Instagram stranici. 

 ***
Naslovna fotografija: @pcelicamaja_design

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno