U svoju ljetnu kolekciju parfema dodajte i ovaj dupe za slavni Baccarat Rouge 540 - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

U svoju ljetnu kolekciju parfema dodajte i ovaj dupe za slavni Baccarat Rouge 540

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

BEAUTY SAVJETI
4.7.2024.

Ljeto nam je sa sobom donijelo mirise mora, cvijeća, slastica i svježine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pred nama je i more izbora prilikom kupovine parfema. Koje note odabrati? Kako se poigrati s kombinovanjem različitih parfema i kako ga prilagoditi tempu svog ljeta? Osim toga, cijena igra veliku ulogu, luksuzni parfemi nerijetko dostižu cijene od nekoliko stotina pa tako između balansiranja s kupovinom novih odjevnih komada, putovanja i makeup proizvoda, upravo ti luksuzni mirisi ostanu po strani. 
No, ne mora uvijek biti tako. Kao što to i inače volimo raditi pronašli smo još jedan beauty dupe kojem nećete moći odoljeti. Novi La Rive Elegant, inspirisan je slavnim Baccarat Rouge 540 te pruža jednaku sofisticirnost i eleganciju. On donosi savršen spoj voćnih i cvjetnih nota, ostavljajući neodoljiv utisak. Mirisne note La Rive Elegant parfema počinju s osvježavajućim bergamotom, slatkom mandarinom i sočnim crnim ribizom. Srce parfema otkriva raskošni jasmin, neodoljivu ružu i nježnu ljubičicu. No, kada smo vidjeli da La Rive parfemi imaju zamjenu za ove luksuzne note, zavirili smo i u ostatak asortimana u kojem će se pronaći nešto za vas i ako niste fan pomenutih nota Baccarat Rouge 540.

La Rive Her Choice je savršen za one koji vole lagane, ali i dugotrajne mirise. Njegova kombinacija cvjetnih i drvenih nota stvara suptilan, ali i nezaboravan dojam. 
Ako preferirate klasične i elegantne mirise onda vaš izbor treba biti La Rive Madam Isabelle. Njegove note jasmina, ruže i vanilije stvaraju sofisticiran miris koji je prikladan za svaku priliku.
Pored njega, tu je i La Rive Queen of Life. Note ovog parfema pomoći će vam da ostavite snažan dojam. Jedinstven spoj cvjetnih i voćnih nota s naglaskom na mošus i vaniliju pruža intenzivan i nezaboravan miris.Onda, čije će note biti vaš prvi izbor za ovo ljeto ili ih želite isprobati sve? 

* * *
Naslovna fotografija: @
emilietommerberg
Foto: PR, Pexels.com

Povezani članci

Najpopularniji članci