Par trikova kako urediti malu kupaonicu poput interior stručnjaka

INTERIJERI
14.11.2018.
 Mala kupaonica nosi brojne prednosti – jednostavna je za održavanje i čišćenje, ali je ujedno i sjajna prilika da naučite biti organiziraniji. Ograničen prostor motivira nas da se riješimo sitnica koje nam ne trebaju, ali i da kreativno iskoristimo svaki kvadrat prostora. Ako je i vama stilski izazov uređenje upravo ovakvog prostora, ovih par Pinterest fotografija i interior trikova bi vam mogli poslužiti kao sjajan šalabahter.

#DETALJNO ODREDITE VELIČINU ORMARIĆA
Prostora za skladištenje nikada dosta, a pametnim odabirom kabineta s umivaonikom možete vizualno prostor učiniti većim i stvoriti više prostora za spremanje beauty sitnica. Osim što možete kabinet smjestiti u najuži dio kupaonice i investirati u kabinet koji se prostire od jedne strane zida do drugog, možete i investirati u manji kabinet i okačiti ga na zid. Prva opcija idealna je za prostorije koje imaju blago suženje, budući da vam dozvoljava da optimalno iskoristite prostor a pri tome ćete dobiti chic rješenje za skladištenje svih sitnica. Ako kabinet s druge strane podignete na zid, vizualno ćete prostor učiniti većim, a i dalje ćete imati prostor za skladištenje.

kupaonica trik1

kupaonica trik2

 

#BUDITE KREATIVNI PRILIKOM SKLADIŠTENJA PROIZVODA ZA KUPANJE.
Ako tek krećete u proces renoviranja vaše kupaonice, kreirajte mini improviziranu policu za sve potrebne beauty sitnice tijekom tuširanja u zidu. Tako ćete uštedjeti prostor i kupovanje raznih rešetki za njihovo slaganje. A ova solucija izgleda jako chic!

kupaonica trikbroj2

 

#POIGRAJTE SE S OGLEDALIMA
Osim praktične svrhe, oni će ujedno i vizualno stvoriti dojam beskonačnosti prostora u svakoj kupaonici.

ogledala

#POMNO BIRAJTE MJESTO NA KOJEM ĆETE OKAČITI RUČKE ZA RUČNIKE
Takozvana 'mrtva mjesta' u interijeru poput zida tik do vaših vrata su sjajno mjesto na kojem možete okačiti ručke za ručnike. Kada su vrata zatvorena, ručnik je dostupan za korištenje, a vi ste pametno iskoristili prostor za koji ste prvotno mislili da će upravo zbog aktivnosti otvaranja i zatvaranja vrata morati ostati prazan.

kupaonica trikbroj3

#INVESTIRAJTE U PLETENE KOŠARE 
Jer su najchic način skladištenja sitnica. Imaju boho i rustikalnu notu te se lijepo uklapaju u svaki stil uređenja.

kupaonica trikbroj4

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: