10 ležernih zimskih kombinacija u it boji za 2021. godinu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 ležernih zimskih kombinacija u it boji za 2021. godinu

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
19.12.2021.

Pantone je i ove kao i svake prethodne godine predstavio boju za 2022. godinu, a ove godine su odlučili kreirati potpuno novu boju – Very Peri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

,,Kako društvo nastavlja prepoznavati boju kao bitan oblik komunikacije i način izražavanja i utjecanja na ideje i emocije, te angažiranja i povezivanja, složenost ove nove plave nijanse prožete crveno-ljubičastom bojom naglašava široke mogućnosti koje se nalaze pred nama.”- kaže Laurie Pressman, dopredsjednica Pantone Instituta za boju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači da će ova neobična i ne tako lako opisiva boja biti dio interijera, umjetnosti i naravno mode. Već i ove godine smo primijetili da su ljubičaste nijanse vladale kako street style kombinacijama tako i crvenim tepisima. Lady Gaga, Zenday, Rihanna, Anya Taylor Joy samo su neke od poznatih dama koje su se odlučile za ovu nijansu. 

 

Kroz street style kombinacije ćemo nositi trenerke, pletiva i modne dodatke u ovoj boji. Odijela u nježnoj ljubičastoj će biti dio naših poslovnih kombinacija, ali će biti i zvijezda naših elegantnih izdanja.

 

Inspirativne kombinacije u Very Peri boji

* * *
Naslovna fotografija: @tamara 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno