Ovotjedna inspiracija: Vintage kombinacije Aide Đapo - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovotjedna inspiracija: Vintage kombinacije Aide Đapo

Tekst:

Bonjour.ba

STILSKI SAVJETI
5.6.2017.

Aida Đapo vašu će pozornost ukrasti svojom ljepotom, stavom i stilom koji je inspiriran erom starog Hollywooda. U svaki svoj odabir unosi veliku dozu elegancije i glamura, a postala je prepoznatljiva po crvenom ružu, savršenoj liniji tuša i kombinacijama koje nas vode u pedesete godine prošlog stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„ Oduvijek sam gledala crno-bijele filmove, a moja omiljena serija iz djetinjstva je “The Munsters”. Tada me fascinirala uloga Marilyn Munster – slatkaste, glamurozne djevojke na koju sam željela sličiti kao djevojčica. Dio mog umjetničkog imena Idda van Munster upravo potječe odatle i u potpunosti odgovara mojoj ličnosti. Takav način života je urođen u meni. Od malih nogu sam željela izgledati kao glumice starog Hollywooda. Osjećala sam se kao obična djevojka, sa ogromnom željom da izgledam kao Elizabeth Taylor ili Marlene Dietrich - crvene usne, crni tuš na očima i pravilno olovkom iscrtane obrve - to je bilo kao stvoreno za mene, prirodno su izgledale, a meni se to dopadalo.“ – komentirala je Aida u intervjuu na MODAMO.info.
Danas Aida na svojim društvenim mrežama redovito dijeli svoje modne i beauty odabire koji ju pretvaraju u vintage divu. Ukoliko i vi želite napraviti modni vremeplov u daleku prošlost i odmaknuti se od slijepog praćenja trendova, poput nje birajte haljine na preklop, modele s ovratnicima, midi haljine, one koje ženstveno otkrivaju ramena i vesele uzorke. Kombinirajte sa sandalama s kockastom petom, maramama i cekerima.

 

aidadapo iddavanmuster modamo 01

aidadapo iddavanmuster modamo 02

aidadapo iddavanmuster modamo 03

aidadapo iddavanmuster modamo 04

aidadapo iddavanmuster modamo 05

aidadapo iddavanmuster modamo 06

aidadapo iddavanmuster modamo 07

aidadapo iddavanmuster modamo 08

aidadapo iddavanmuster modamo 09

aidadapo iddavanmuster modamo 10

aidadapo iddavanmuster modamo 11

aidadapo iddavanmuster modamo 12Foto: Idda van Munster Facebook

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno