Ovo su najslađe fotografije s ovogodišnje dodjele Oscara

EVENT
25.2.2019.
Svi mediji jutros pišu o novostima s 91.dodjele Oscara. Uz listu dobitnika, modu s crvenog tepiha, ne možemo, a da se ne osvrnemo i na najslađe trenutke koji su obilježili dodjelu. Uz nastup za pamćenje, Lady Gage i Bradleya Coopera koji su na pozornici Dolby Theatre izveli pjesmu 'Shallow' naše simpatije ukralo je još par celebrity imena.

Jedan od highlighta večeri, svakako je i govor Lady Gage, kao i njena emotivna reakcija na osvojeni kipić. Spike Lee osvojio je nagradu za najboljeg redatelja, a na ovu vijest reagirao je tako što je skočio u zagrljaj prijatelju i glumcu Samuelu L. Jacksonu. Oduševila nas je i džentlmenska gesta Chrisa Evansa koji je ustao iz pozornice kako bi glumici Regini King dao ruku i pomogao da dođe na pozornicu. Naravno, uvijek spremni za šalu i smijeh, Melissa McCarthy i Bryan Tyree Henry naša srca osvojili su svojim kostimima koje su prigodno birali za proglašenja pobjednika kategorije za najbolju kostimografiju. Još nekoliko neodoljivih i itekako slatkih trenutaka zabilježenih na sinoćnjoj dodjeli izdvajamo u nastavku.

#Chris Evans se ustao iz publike kako bi pomogao Regini King popeti se uz stepenice u kazalištu, nakon što je osvojila nagradu za najbolju sporednu glumicu.

01

#Emotivna izvedba pjesme 'Shallow' Bradleya Coopera i Lady Gage na pozornici

02

#Reakcija Lady Gage na osvojeni Oscar za najbolju originalnu pjesmu

03

#Lady Gaga je prije početka dodjele popravila mašnicu na odijelu glumcu Ramiju Maleku

04

#Kada su se Melissa McCarthy i Bryan Tyree Henry na pozornici pojavili u kostimima, kako bi proglasili pobjednika u kategoriji 'najbolja kostimografija'

05

#Zagrljaj glumca Samuela L.Jacksona i redatelja Spikea Lee, nakon što je redatelj osvojio svog prvog Oscara

06

#Zagrljaj Irine Shayk i Lady Gage nakon što je pjevačica osvojila nagradu

07

 

Foto: elle.com, vogue.com, twitter.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: