Ove 4 navike pomažu trendsettericama da se ujutro odjenu za svega 5 minuta! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ove 4 navike pomažu trendsettericama da se ujutro odjenu za svega 5 minuta!

Tekst:

Bonjour.ba

STILSKI SAVJETI
21.4.2017.

Oduvijek ste se pitali kako samo pojedinim damama polazi za rukom da svako jutro uz par bazičnih komada koje i vi imate u ormaru, ali u vašoj izvedbi ne izgledaju tako cool, uspijevaju izgledati dotjerano, opušteno, a opet, kao da su jutro proveli uz ogledalo? Tajna se krije u stilskim finesama poput odabranih modnih dodataka, te posvećenosti svakom komadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Često vam se dogodi da ujutro vaš krevet bude gotovo filmski prekriven odjećom koju ste htjeli nositi, a ne izgleda dovoljno dobro za važnu poslovnu prezentaciju koju imate danas? Vrijeme je da tome stanete u kraj. Pogledate kako.

Organizirajte svoj ormar

I shvatite taj zadatak ozbiljno. Naravno, možete biti kreativni u njegovom slaganju i birati šarene vješalice, pronaći nešto drugačije košare za slaganje rublja ili čarapa ili posložiti odjeću po bojama.

No, važno je da je sva odjeća u vašem ormaru uredno posložena, još važnije pregledna, ispeglana i čista. Kad otvorite svoj ormar ujutro, trebate u dometu oka imati pregledne košulje, suknje i hlače, kako bi instant probudili vašu kreativnost, a preglednost komada podrazumijeva i podsjećanje na komade koje ste kupili još prošle godine.

Budite svjesni svojih današnjih obveza

Ukoliko danas imate par poslovnih sastanaka van kompanije, poslije posla kupovinu namirnica te druženje sa curama, zbog čega ćete praktički gotovo cijeli dan provesti van kuće, onda biste trebali birati odjeću u kojoj ćete se osjećati ugodno, a vaša koža moći disati te obuću koja će biti udobna, te odoljeti svim avanturama po gradu.

Pazite na vremenske prilike

Kao dio svoje večernje rutine uvrstite i gledanje vremenske prognoze. Trebate biti upoznati s varljivim vremenom i vremenskim promjenama tijekom dana, kako ne biste u sandalama preskakali preko kišnih lokvi, te u prozirnoj bluzi šetali po vjetrovitom vremenu.

Razmislite o kombinaciji večer prije

Dok pripremate čaj, umivate se ili prije nego utonete u san. Tako ćete dobiti mali uvid u komade u kojima ste raspoloženi započeti novi radni dan i puni samopouzdanja rješavati sve obveze s liste.

Foto: @wethepeoplestyle

 

***

Naslovna fotografija: @wethepeoplestyle
Tekst: BONJOUR.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno