Ove 3 podignute frizure Emily Ratajkowski možete kopirati za svaki dan

KOSA
30.12.2018.
 Beauty tajne ove IT cure već smo imali priliku otkriti i kroz mini intervju za Vogue magazin kroz koji je Emily otkrila kako kreirati ležeran brončani makeup look, a za popularni blog Into the Gloss, savjetovala je kako stilizirati kosu za manje od pet minuta. Blagdanski period idealan je za usavršavanje brzih, jednostavnih i efektnih frizura koje možete napraviti u udobnosti doma, a ovaj beauty šalabahter bit će itekako koristan. Očekivano, na listi se našla niska pundža, visoki rep te zarolana pundža ukrašena kopčom koja je ujedno i mini trend kojeg vole brojne dame.

#VISOKA PUNDŽA S PAR NEUREDNIH PRAMENOVA SPRIJEDA
Najveća prednost pundže svakako je vrijeme koje je potrebno za njenu izradu i činjenica da ju možemo nositi kroz cijeli dan, neovisno o broju i vrstama obveza. Kako biste i sami napravili ovu frizuru, koja je ujedno i primjer ležerne elegancije, napravite razdjeljak na sredini, kosu svežite u visoki rep i pustite par pramenova sprijeda, od razdjeljka do ušiju, da neuredno padaju niz lice. Oni su tu kako bi zaokružili look i naglasili crte lica. Kosu zarolajte oko repa i učvrstite ukosnicama, a pramenove blago uvijete, za ženstven izgled.

03

 

#NISKA PUNDŽA UKRAŠENA KOPČOM
Napravite razdjeljak na sredinu i kosu zarolajte na sredini i umjesto gumicom, učvrstite kopčom. Nestašne pramenove ukrotite ukosnicama.

01

 

#VISOKI REP
Raščešljajte kosu. Spustite glavu prema dolje, zatim podignite gore i ponovno uz pomoć četke začešljajte kosu prema natrag i zavežite ju u rep, visoko na potiljku. Dodajte repu još malo sjaja uz pomoć njegujućih ulja za kosu.

03

 

 

Foto: intothegloss.com

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: