Organizirana i uredna kuhinja jednostavno je ostvariva uz ove pristupačne proizvode - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Organizirana i uredna kuhinja jednostavno je ostvariva uz ove pristupačne proizvode

Tekst:

Arijana Bošnjak

GOURMET
16.10.2023.

U srcu svakog doma je kuhinja, mjesto na kojem možete pustiti mašti na volju i pripremati svoja mala kulinarska remek djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


To je mjesto gdje se vaša kreativnost miješa s ukusnim sastojcima i rezultira malim komadićem duše servirane na tanjuru. Da istovremeno ne bi bila i mjesto koje potiče stres, važno je da okruženje bude ugodno, funkcionalno i dobro organizirano. Kada u svakom trenutku znate na kojem se točno mjestu krije dodatak koji vam je potreban, kuhanje će se pretvoriti u zabavu.

 U dućanima kao što su PEPCO i JYSK koji nas već odavno osvaja kreativnim dizajnom i skandinavskom estetikom, pronašli smo za vas artikle uz koje će kuhinja za tren biti organizirani prostor koji vas zove na još jedan kulinarski pothvat.


Staklene posude

Prozirne staklene posude u svim veličinama neophodan su partner za dobru organizaciju. Tako ćete lako vidjeti koju namirnicu kriju, a kuhinja će dobiti jednolik i uredan završni izgled. Za bolju organizaciju i još brže snalaženje, birajte proizvode koji čak nose i ime namirnice poput kutija za kruh ili čaj.

 Evo gdje ih možete kupiti


PEPCO 5,87 KM

PEPCO 29,35 KM

JYSK 20 KMPokretna kuhinjska kolica i police

Vjerujemo da, koliko god veliku kuhinju napravili, uvijek nedostaje barem još malo prostora. Za to idealno mogu poslužiti mala kuhinjska kolica u koja možete smjestiti sve ono što vam treba biti na dohvat ruke u svakom trenu. Ako nemate prostora za takvo nešto, birajte slatke kutne police ili poslužavnike u boho stilu koji će dati šarm i toplinu svakoj kuhinji.

Kolica za piće poslužit će i kao dekorativni detalj koji će se pokazati kao jako funkcionalan predmet s prvim posjetom prijatelja.

 Evo gdje ih možete kupiti


JYSK 150 KM

JYSK 75 KM

PEPCO 39,12 KM

PEPCO 17,60 KM

JYSK 25 KMFunkcionalni dodaci i posuđe

Dizajnerima kuhinjskih potrepština možete zahvaliti za njihovu kreativnost i funkcionalne proizvode koje oni pretvaraju i u dekorativne. Tako će se i elementi poput onog za sušenje posuđa odlično uklopiti u priču o ugodnom i lijepom okruženju. Da bi se i samo posuđe uklopilo u ambijent, predlažemo one komade koje možete uklopiti jedan u drugi i dobiti na prostoru, ali i dati zabavni karakter vašoj kuhinji.

 Evo gdje ih možete kupiti


PEPCO 23,47 KM

PEPCO 11,73 KM

PEPCO 11,73 KM

* * *
Naslovna fotografija: @cicada_co

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno