Foto priča: Zavirite na 5. izdanje OREA Art Marketa koji je u Sarajevu okupio brojne bh. kreativce - Bonjour.ba - bh.lif...

Foto priča: Zavirite na 5. izdanje OREA Art Marketa koji je u Sarajevu okupio brojne bh. kreativce

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
31.10.2022.

OREA Art Market u svom petom izdanju okupio je brojne domaće kreativce te bio mjesto dobre zabave gdje su posjetitelji mogli uživati u unikatnim radovima koji nose #MadeInBiH etiketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Lociran u Bosanskom Kulturnom Centru u Sarajevu, OREA Art Market je u svom jesenjem ruhu bio poseban cjelodnevni događaj gdje su sve generacije mogle pronaći nešto za sebe, te odabrati unikatan poklon dragoj osobi. Na događaju koji je postao tradicionalni prisustvovala je suosnivačica i brand ambasadorica OREA Art Marketa Amra Džeko koja je otkrila riječ više o ovoj jedinstvenoj promociji rukotvorina bh. kreativaca.

“Zaista smo ponosni na našu zajedničku priču koju dijelimo sa našim partnerima, sponzorima i prijateljima. Volim ovo što radim, osjećam veliko zadovoljstvo, sretna sam zbog povjerenja koje mi je pruženo i što sam u poziciji da mogu pomoći razvijati ovu sjajnu ideju”- istakla je Amra Džeko, naglašavajući kako je OREA Art Market  mjesto susreta, dobre atmosfere i zabave, u kojem jednako uživaju izlagači i posjetioci, a posebno mlade porodice i najmlađi gosti.


Amra Džeko, suosnivačica i brand ambasadorica OREA Art Marketa

OREA timUz bogatu ponudu unikatnih rukotvorina, posjetitelji OREA art Marketa mogli su uživati i u gastro ponudi ukusnih delicija iz Bistro Zdravo, dok su se oni najmlađi zabavljali u Dječijem kutku uz animacije, crtanje na platnu, kreativne radionice, sat kuhanja uz puno zabave i razne društvene igre koje je obezbijedio partner JUMBO.Naime, i ovog puta OREA Art market imao je humanitarni karakter, te je sav prihod od prodaje ulaznica i ove godine doniran Udruženju “Srce za djecu koja boluju od raka” za potrebe Roditeljske kuće. 

Kroz foto priču koju donosimo u nastavku možete otkriti koji su sve kreativci obilježili peto izdanje OREA Art marketa, ali i djelić atmosfere koja je vladala tijekom jučerašnjeg događaja.

 

* * * 
Foto: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci