On je muškarac s najpoželjnijim ormarom! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

On je muškarac s najpoželjnijim ormarom!

Tekst:

Bonjour.ba

STILSKI SAVJETI
21.5.2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako na našim fotografijama stila na ulicama modnih metropola dosad niste primijetili lik i bradu Nicka Woostera, onda je naš ugled portala koji vas upoznaje s posljednjim trendovima i osobama čiji stil zaslužuje same pohvale ozbiljno ugrožen. Nadamo se da to nije slučaj.Nick je modni konzultant poznatih robnih kuća i redovan gost lista najbolje odjevenih muškaraca. Kada ga vide na ulicama tijekom tjedana mode, street style fotografi reagiraju jednako kao kada pokraj njih naiđe Anna Dello Russo ili Miroslava Duma. Žene obično reagiraju tako što zažele da njihov muškarac bar jednom obuče neku od Nickovih kombinacija.Zamislite tek reaciju ekipe iz The Coveteura kada su u inboxu pronašli mail u kojem ih se obavještava da mogu fotografirati stan i ormar ove modne legende. Ured im je, kako kažu, eksplodirao!

Nick za sebe tvrdi da se ne bi mijenjao za ormar ni s kim, što će vam biti razumljivo nakon što vidite dizajnersko blago koje krije u svom stanu u njujorškom West Villageu. J. Crew, Céline, Thom Browne, Rick Owens i Comme des Garçons samo su neka od dizajnerskih imena čiji se komadi nalaze u njegovoj kolekciji. Njegov stil daje jednako mjesto savršeno skrojenim odijelima, pamučnim T-shirt i polo majicama, pletenim puloverima i svilenim kravatama. Cipele su mu opsesija, baš kao i sunčane naočale, koje nosi jer su mu oči postale osjetljive nakon laserske operacije.

Svoju karijeru u svijetu mode započeo je još u srednjoj školi, kada je nakon škole i tijekom školskih raspusta radio u trgovini odjećom u rodnom mjestu Salina, u Kanzasu.


Za svoje tetovaže kaže da nemaju posebnu priču: "Jednostavno volim kako izgledaju. Prvu sam uradio 1993. godine i to je klasična mornarska tetovaža sa srcem, bodežom i natpisom 'MAMA'. Posljednju sam započeo 2009. na desnoj nozi. Nikad je neću završiti. To je previše bolno, a ja sam pi*ka."

"Najluđa stvar koju sam kupio? Cijela moja garderoba - u šali je zovem svojim mirovinskim planom. Na nju sam vjerojatno potrošio iznose od kojih ljudi žive godinama nakon umirovljenja. Žalim li zbog toga? Pitajte me 2025. godine", prokomentirao je Nick svoju ljubav prema skupocjenim dizajnerskim komadima.

Njegova najnovija poslovna suradnja je capsule kolekcija nastala u suradnji s talijanskom kućom Lardini koja će biti predstavljena za vrijeme muškog tjedna mode u Milanu. "Kolekciju čini 60 komada koji odražavaju moju perspektivu. Nadam se da će biti dobro primljena", istaknuo je.

Pogledajte što se krije u ormaru Nicka Woostera.

PreviousNext


 

***

Foto: thecoveteur.com
Tekst: Anja Stojkić

  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno