Omiljeni crtić o ljudskom tijelu iz 90-ih koji vrijedi pogledati s najmlađima na Netflixu 

MAME RULZ
17.3.2020.

Edukativna francuska animirana serija za djecu "Bilo jednom... ljudsko tijelo" mnoge od nas je u mlađim danima prikovala za televizore u nestrpljenju da saznamo što su to leukociti, kako funkcioniraju naši organi, kao i kako bakterije i virusi napadaju organizam. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj crtić je još od prošle godine dostupan na Netflixu, a sada je idealno vrijeme da našim najmlađima na zabavan, poučan, pristupačan i edukativan način pokažemo kako funkcionira naše tijelo kroz glavnog lika, mladog Pierrota i njegove prijatelje koji prolaze kroz razne stadije života. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija će na maštovit način objasniti složene i biološke radnje koje se odvijaju unutar ljudskog organizma te pripomoći vam u pojašnjenju vašim najmlađima kako je naše tijelo jedan veliki organizirani stroj u kojem vladaju red i disciplina, no, povremeno frku izazivaju bakterije i virusi. 
Možda je upravo vrijeme doma, idealan povod da započnete gledati serijal koji možete naći pod nazivom 'Once upon a time... Life' i pokažete klincima zašto u ovom periodu trebaju biti doma, preskočiti vrtić te jesti zdravo. 

MAME RULZ , 17.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno