Olimpijski bar na Jahorini - mjesto za kafu, ukusnu hranu i zabavan noćni provod - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Olimpijski bar na Jahorini - mjesto za kafu, ukusnu hranu i zabavan noćni provod

Tekst:

Emina Smaka

PUTOVANJA
15.12.2021.

Zima je stigla, a za sve ljubitelje snijega i zimskih aktivnosti obližnje planine predstavljaju pravi bijeg od stvarnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od tih planina je sigurno i Jahorina koja ima nekoliko staza za zimske aktivnosti, popratne sadržaje, ali i savršen kutak za odmaranje i uživanje u pogledu na prekrasnu prirodu obgrljenu snijegom, a mi smo pronašli savršen bar za opuštanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, radi se o Olimpijskom baru koji se nalazi na samom vrhu planine Jahorina, gdje vas očekuje i nestvaran pogled na veliko jezero i obližnje planine, te ugodna i topla atmosfera interijera ovog bara, ali i izvrsna gastro ponuda.

 

Olimpijski bar se prostire na 700 kvadrata, eksterijer je uređen u stilu drvene kolibe, a interijer ispunjen drvenim namještajem, udobnim stolicama i nezaobilaznim kaminom. Unutrašnjost ovog bara će vam pružiti toplotu i skrovište od zime, a neon znakovi poput „Ko se boji zime još?“ ili „Udahni prirodu punim plućima“ daje dodatni šarm prostoru.

 

 

Obradovat će vas i činjenica da je ovaj bar pet friendly, a više informacija o ovom baru možete otkriti na njihovom Instagram profilu

* * * 
Naslovna fotografija: @olimpijskibar

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno