Odsada Gucci krpice i za djecu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Odsada Gucci krpice i za djecu

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
30.6.2010.

Suri, Maddox, Willow, pazite! Jedan od najpoznatijih modnih brandova današnjice, talijanski Gucci, pripremio je svoju prvu kolekciju za najmlađe modne ovisnike. Kolekcija je podjeljena na linije za bebe od 0-24 mjeseca te djecu od 2-8 godina, a uključuje odjeću, cipele i probrane dodatke: šalove, remenje, nakit i sunčane naočale. Odiše funkcionalnom elegancijom Guccija a namjenjena je za školu, slobodno vrijeme, sport i posebne prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

U dizajne su uključeni prepoznatljivi simboli Guccija, poput monograma s duplim G i lanca horsebit, dok je u logo nove dječije kolekcije osim standardnog Gucci logoa u zlatnoj boji, uključena i ilustracija plišanog medvjedića, kako bi nova klijentela koja uglavnom ne zna čitati, lako mogla prepoznati dobre stvari.

 

 

ImageImage

 

 

Usput, istraživanja pokazuju da sve više roditelja nastoji razmaziti svoju djecu, a  predviđanja kažu da će se do 2014. samo britansko tržište dječije odjeće popeti na vrijednost od čak 7.8 bilijuna dolara.

No, vodstvo Guccija pobrinulo se da od njihove nove kolekcije ne profitiraju samo djeca bogataša, pa je u sklopu njezine promocije najavilo doniranje jednog milijuna dolara UNICEF-ovoj zakladi za gradnju škola u Africi.


Kolekcija je kreirana za sezonu proljeće/ljeto 2011, a u prodaju će biti puštena već u studenom.

Pa tko zna, možda Suri Cruise uskoro prestane sa svojom opsesijom Salvatore Ferragamo torbama i utjehu nađe u nekim Gucci komadima.

 

 

Image

 

Image

 

I.R.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno