Odličnim nastupom belgijskog dua 2manydjs zatvoren 11. Weekend Media Festival

EVENT
24.9.2018.

 Jedanaesto izdanje Weekenda okupilo je više od 5000 sudionika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastičnim nastupom belgijskog dua 2manydjs zatvoren je 11. Weekend Media Festival, najveći festival komunikacijske industrije u regiji. Međunarodne zvijezde koje je obožavao i genijalni David Bowie na završnom partyju pod nazivom "Weekend Goes Global" rasplesali su staru tvornicu duhana u Rovinju i posjetiteljima priuštili zabavu svjetskog nivoa.

weekendmediafestival 3

„Siguran sam da ni ove godine Weekend nikoga nije ostavio ravnodušnim. U tri dana imali smo raznovrsne partyje, od legendarne Zdenke Kovačićek i Marka Tolje uz pratnju Jazz orkestra HRT-a, preko Bolesne braće pa sve do 2manydjs-a. Još jednom smo stvorili savršeni ambijent za druženje sudionika iz komunikacijske industrije iz cijele regije, a pripreme za sljedeći Weekend počinju već sutra“, rekao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

weekendmediafestival 1

weekendmediafestival 4

weekendmediafestival 5

11. Weekend Media Festival okupio je više od 5000 sudionika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata. Posjetitelji su u šest dvorana sudjelovali na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje je održalo više od 150 utjecajnih govornika iz cijeloga svijeta. Više informacija ovdje, http://2018.weekendmediafestival.com/, a na njihovom službenom YouTube kanalu možete pogledati i intervjue  s nekim od govornika.


Foto via Weekend Media Festival PR

EVENT , 24.9.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno