Odlične manikure inspirirane astronomijom koje ćete željeti isprobati

BEAUTY SAVJETI
26.9.2018.
Manikura je jedan od onih detalja koji na tako suptilan način daju posebnu notu komadima koje birate. Ne samo da će zaokružiti izdanje i dati mu poseban pečat, nego će otkriti i koje su vaše stilske preferencije. One su mini ogledalo našeg stila koje reflektira našu ljubav prema minimalizmu, uzorcima, trendovima, retro vremenima ili astronomiji.

Naime, upravo je znanost posvećena ispitivanju porijekla, razvoju, fizičkim i kemijskim svojstvima nebeskih tijela, zvijezda, zvjezdanih sustava i planeta poslužila kao inspiracija za kreiranje gotovo magičnih manikura. Istovremeno mistične i zabavne, prikazuju daleka zviježđa i planete te donose sasvim novi pogled na ovu znanost posvećenu zakonu zvijezda.

1eaf02a309555c74cb0f1db2e43eb151

Vaše nokte možete urediti tako da birate lakove u neutralnim nijansama i onda iste ukrasite ukrasima u obliku zviježđa ili nebeskih tijela. Idealna je to opcija za sve dame koje vole jednostavnost.

5f81da3ceea9b45b72429f331ef5f517 (1)

Možete ukrasiti i tek jedan nokat omiljenim planetima i zvijezdanim sustavima i u cijelu priču uključiti i svemirske letjelice. Zabavna će biti i igra prozirnim šljokičastim aplikacijama i jednostavnim ukrasima poput zvijezda, a možete se odlučiti i svoje nokte ukrasiti i ukrasima u obliku mjeseca ili sunca.

413db14bcfd9ed6ecd4e86e0fa2a3e36

cosmic constellation nails

interstellar nails

 

Hoćete li vi isprobati ovaj mini trend?

Foto: pinterest.com

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: