Odlična atmosfera, beauty trikovi i brojne inspirativne priče na #MaxFactorStories druženju uz Amru Džeko

MAKEUP
15.3.2019.

U Galeriji Roman Petrović, uz izložbu fotografija ambasadorice Amre Džeko, predstavljena je nova kampanja brenda Max Factor, pod nazivom #MaxFactorStories. Kampanja je inspirirana emotivnim pričama izvanrednih žena koje su uz strast, trud i rad uspjele savladati životne poteškoće i ostvariti svoje snove. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

maxfactorstories 03

„Kada sam čula da je cilj Max Factor kampanje #MaxFactorStories kroz iskrene priče stvarnih žena motivirati žene širom svijeta da podijele svoju životnu priču i inspirisati ih da se usude da ostvare svoje snove znala sam da je ovo projekat u kojem želim učestvovati. Vjerujem kako istinska ljepota žene leži u izazovima, iskustvima i životnom putu koji ju je oblikovao u snažnu ženu kakva ona jeste danas. Kroz Max Factor kampanju, ja sam imala priliku ispričati baš svoju priču i nadam se podstaći mnoge žene da i one to urade“, rekla je Amra na otvaranju događaja.

maxfactorstories 05

Amrina emotivna priča poručuje ženama da se odvaže i podijele svoje priče te da žene trebaju podržavati jedna drugu u životnom putovanju punom izazova. Svaka žena treba biti u potpunosti svjesna svojih kvaliteta kako bi bila ispunjena i sretna.

maxfactorstories 04


Na samom događaju gosti su imali priliku zapisati zlatnom bojom i svoje inspirativne poruke, kao motivaciju ženama u ostvarenju snova. Zamisao je također da dame na društvenim mrežama podijele svoje uspone i padove, trenutke koji su ih obilježili i oblikovali u ličnosti kakve su danas uz oznaku #maxfactorstories. S jedne strane, ženu karakterizira njena nježnost i ljepota, kao i intenzivne emocije. S druge strane karakterizira je njen snažan i nepokolebljiv karakter.

maxfactorstories 10


Max Factor vjeruje da ljepota žene leži u njenom neslomljivom duhu da iznova gradi put do uspjeha. Kampanja #MaxFactorStories kroz svoj rad ima za cilj jačati žene koje su majke, poduzetnice, aktivistice i pokretači pozitivnih promjena u društvu. Samo žena može razumjeti ženu, izazove i nesigurnosti s kojim se susreće svaki dan.
Kampanja #MaxFactorStories je nastavak i nadogradnja, još jedan korak više, ka motiviranju žena na hrabrost i odvažnost, jer sve je moguće. U raznim zemljama svijeta tijekom ove godine, pokrenuta je kampanja u kojoj ambasadorice, slavne lokalne dame, iskreno i otvoreno, pričaju svoju životnu priču. Otvaraju svoje srce i svoje živote, kako bi bile inspiracija svakoj ženi, koja se boji i nije sigurna kako krenuti ka ostvarenju snova. Kampanje su već lansirane u Skandinaviji i Srbiji, baš u martu, mjesecu posvećenom ženama, a tijekom godine će i druge zemlje se pridružiti, ističu iz Max Factor tima.

maxfactorstories 08


U okviru #MaxFactorStories kampanje Amra je predstavila svoje omiljene beauty favorite, te je podijelila beauty trikove koji su joj neophodni kako bi uvijek bila u svom najboljem izdanju. Istaknula je da je tempo njenog života veoma brz i zahtjevan te da su joj Max Factor proizvodi na usluzi kada je riječ o lakom i brzom nanošenju šminke koja ne gubi svoj učinak i nakon dugog i napornog radnog dana.

maxfactorstories 06

Za svoje favorite izdvojila je Radiant Lift tečni puder, koji njenoj koži daje prirodan sjaj i prikriva tragove umora na licu. Također je dodala da maskara Volume Infusion vidljivo naglasi i poveća volumen njenih trepavica. Amra preferira neutralne nijanse, stoga je Color Elixir 833 Rosewood ruž baršunaste teksture idealan za postizanje natural izgleda te hidratizira i pruža intenzivnu svježinu njenim usnama.

maxfactorstories 01


Na društvenim mrežama Max Factor BiH možete pogledati Amrinu životnu priču, kako je teklo snimanje #MaxFactorStories kampanje te pratiti vaše Max Factor beauty favorite.

MAKEUP , 15.3.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno