Odlična kolekcija sunčanih naočala u Pradinom potpisu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Odlična kolekcija sunčanih naočala u Pradinom potpisu

Tekst:

Bonjour.ba

MODNI DODACI
18.5.2011.

 Linija Minimal-Baroque i zanimljive ilustracije  Nakon što su svi postali ludi za Pradinim prugama, poznata talijanska modna kuća predstavila je kolekciju sunčanih naočala za koje smo sigurni da će postati omiljeni modni dodatak mnogih dama. Luksuzni rokoko dizajn, bogati zavojci i velika paleta boja čine ovu kolekciju dodatno primamljivom. Prada je u suradnji s talijanskim Vogueom predstavila i novi projekt „Od skica do slika“. U skaldu s projektom, objavljeno je i osam novih fotografija, koje su i odabrane u suradnji s Vogue Talents, godišnjim prilogom talijanskog Voguea posvećenog novim modnim talentima koji se izdaje u digitalnom obliku na vogue.it.Cijela priča popraćena je i s dva nova modela naočala u liniji Minimal-Baroque.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Njihov izgled još uvijek slijedi luksuzni rokoko dizajn predstavljen u prvoj fazi projekta s početka godine, ali u ovoj verziji bogati ukrasni zavijuci nalaze se samo na prednjici ili na ručicama naočala. Modeli su dostupni u novoj paleti gradiranih i povremeno transparentnih boja.


Prada se pozabavila razvijanjem novog pristupa naočalama, što je rezultiralo projektom „Od skica do slika“. Ideja je dotakla sve dijelove njezine Minimal-Baroque kolekcije: u prvoj fazi tri su ilustratora predstavila svoju viziju luksuzne i ograničene verzije ovih naočala, a ručno crtane slike naglašavale su jedinstvenost modela. U drugoj je fazi Prada, u suradnji s Vogue Talents, odabrala osam fotografskih talenata i dala im zadatak interpretirati nove modele u pop-stripovskoj maniri. Rezultat je niz slika mrtve prirode koje variraju od slika različitih kromatskih paleta do onih improviziranih ili scena iz prirode.

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image

 

 

Fotografi koji su odabrani za ovaj dio projekta su Federica Di Giovanni, Kuba Dabrowski, Ciraudo Majola, Mattia Buffoli, Rosi di Stefano, Tassili Calatroni, Tatiana Uzlova i Tomás Nogueira, a njihovi radovi će biti izloženi u Pradinim trgovinama u Milanu, Hong Kongu, Londonu, Parizu, Istanbulu, Madridu i New Yorku od 17. svibnja.

 

modamo.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno