Odjeća iz nove Dresscode by Prevent kolekcije obogatit će poslovnu garderobu svake dame

BONJOUR.CLUB
21.3.2018.
Domaći modni brend Dresscode by Prevent predstavio je sinoć u prostorijama Prevent Labsa novu kolekciju proljeće/ljeto 2018. Kolekcija pod simboličnim nazivom “Keep your spirits high” odiše optimizmom i samopouzdanjem te nas poziva da mislimo pozitivno i isprobamo nešto novo.Uz ugodno druženje gosti su imali priliku ekskluzivno pogledati kolekciju koja je i ovaj put inspirirana potrebom suvremene poslovne žene i muškarca. Dresscode tim je stvorio kolekciju koja olakšava svakodnevni odabir poslovne odjeće preferirajući eleganciju, a pritom slaveći ljubav i slobodu.

dresscode fotkica

„Prelaz iz zime na proljeće i ljeto je vrlo gladak. Boje su mirne i kreću se između vrlo suhih i mekih nijansi saharskog pijeska i puderastih tonova sa jedne strane, dok sa druge strane slavimo jezersko plave i srebrne boje laguna, koje donose neku vrstu svježine.” izjavila je Sabina Muratagić, direktorica prodaje Prevent Labsa. Rafinirani materijali i čisti detalji koji karakteriziraju kolekciju stvaraju skladan ansambl. Udoban osjećaj potiče svaki trenutak, nadahnjujući nove puteve i nove horizonte pozivajući nas da budemo svoji i ulažemo u svoje snove!
Prema istraživanju SNL magazine, Dresscode by Prevent izabran je za modni brend 2017.godine čime je još jednom potvrđena kvaliteta domaće proizvodnje koja prati svjetske modne trendove.
Kolekcija se može kupiti u Sarajevu u showroomu Prevent Labs i u Travniku u shopu Dresscode. Kako izgledaju modeli iz Dresscode by Prevent nove kolekcije pogledajte na fotografijama loobooka koje vam donosimo u nastavku.

PreviousNext


Foto: Aida Redžepagić

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: