Kako nositi i gdje kupiti ružičasto odijelo? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako nositi i gdje kupiti ružičasto odijelo?

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
28.2.2023.

Ako bismo dobili zadatak da proljeće opišemo jednom bojom to bi zasigurno bila ružičasta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Boja je koju posebno volimo dodati u proljetne kombinacije. S obzirom na to da era trendova koja uključuje odijelo u boji još uvijek čvrsto stoji na vrhu modne ljestvice, odlučili smo pokazati vam kako to možete nositi pink odijelo kroz različita stilska izdanja. 


Gdje kupiti pink odijelo? 


No, prije nego krenemo s inspirativnim kombinacijama, idemo u jedan kratki shopping. Zavirili smo u high street dućane u potrazi za stylish odijelom povoljne cijene i odmah smo ga pronašli u ZARI. Riječ je o odijelu u nježnoj ružičastoj nijansi s blejzerom naglašenih ramena te hlačama trapezicama. Savršeno će se uklopiti u kombinacije koje vam donosimo u nastavku. 

 

ZARA blejzer 99,95 KM

ZARA hlače 59,95 KMKako nositi pink odijelo? 


Birali smo 10 inspirativnih outfita koji uključuju pink monohromatska izdanja kao i pink u kombinaciji s drugim veselim nijansama. Alexandra Lapp je ponovo kreirala profinjeno monohromatsko izdanje u kojem želimo provesti cijelo proljeće. Dok je Blaire tu da nam uvijek ponudi kreativna stilska rješenja pa smo se zaljubili u njeno izdanje s crvenim kaputom i salonkama i hulahopkama na tačkice

 Elena se odlučila dodati odvažne salonke u vibrantnoj ljubičastoj nijansi s upečatljivom petom te zaokružiti look pink džemperom. U nastavku donosimo dodatnu inspiraciju za kombiniranje pink odijela. 

 

 


 

Dodatna inspiracija 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno