Alexandra zna kako nositi boje na posao. Ideje krademo od nje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Alexandra zna kako nositi boje na posao. Ideje krademo od nje.

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
3.10.2022.

Pored bazičnih komada koji su potreba naših ormara, poput crne i bijele majice, kožne jakne, balonera, bijele košulje ili male crne haljine, komadi koji će kombinaciju dići na viši nivo su neobični i statement komadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Komadi u boji su oni na koje uvijek možemo računati da će našoj kombinaciji dati posebnost, ali i da će naše raspoloženje rasti sa svakom novom bojom outfita. Zaljubljenica u modu, Alexandra Lapp sigurno zna o čemu govorimo. Njen Instagram je ispunjen profinjenim, elegantnim i luksuznim kombinacijama u boji. Lako možemo zaključiti i da su joj odijela u boji omiljeni stilski saputnik. 

 

 


Iako ne kreira kombinacije nužno za poslovno okruženje, lako njen stil i umijeće slaganja boja možemo kopirati na svoje kombinacije. Pored odijela u boji, usuđuje se kreirati kombinacije koje uključuju 3 ili više boja. Od nje možemo naučiti i kako najjednostavnije farmerice mogu biti dodatak profesionalnoj i sofisticiranoj kombinaciji. Kako se obući za posao sa daškom boja u nastavku učimo od Alexandre. 

 

Kombinacije za posao u boji 
 

* * * 
Naslovna fotografija: @alexandralapp
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno