Želite dominirati u uredu? Ova 3 odijela s prugama nova su era poslovnog odijevanja. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Želite dominirati u uredu? Ova 3 odijela s prugama nova su era poslovnog odijevanja.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
18.2.2024.

Odijela su već nekoliko sezona must have u svakom ormaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Stvorena su za poslovni look, ali jednako nas dobro prate i na ležerne dnevne kave i večernje evente uz potpetice. Za kakvu god priliku ih birali, možemo sa sigurnošću reći da se jako vole s ovom prijelaznom sezonom, iz zime u proljeće.


Foto: @autentimentsZašto? Volimo ih jer omogućavaju mnoštvo slojevitih outfita i raznih mix and match kombinacija. Možete nositi trodijelno ili dvodijelno odijelo kao gotov look, nositi samo hlače, majicu ili prsluk i tako podignuti neke druge komade na novu stilsku razinu.

 Mi smo u dućanima MANGO i Massimo Dutti pronašli tri neodoljiva modela u klasičnim tonovima sive, bež i crne. Sa svakim od ovih odijela možete u trenu kreirati gotov look koji je profesionalan, ležeran i statement u jednom.

Volimo modele koji dolaze u oversized varijantama jer daju osjećaj slobode kretanja, ali i onaj effortless vibe čak i kada smo u uredu. Izaberite omiljenu nijansu sa šarmantnim bijelim prugicama, crop model ili onaj klasični i imate spremno mnoštvo proljetnih kombinacija.


3 odijela s prugicama koja su nas osvojila


* * *
Naslovna fotografija: @mimiarr

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno