Novi domaći profil o biljkama u koji ćete se zaljubiti na prvu. Upoznajte Plantella!

INTERIJERI
1.1.2021.

Biljke su jedan od najšarmantnijih načina kako unijeti dašak prirode i opuštenosti u prostor te ćete upravo uz zelenilo i cvijeće kreirati jedinstvenu oazu u vašem domu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije rijetkost da na društvenim mrežama otkrivamo profile kojima su u fokusu zelene biljke i koji donose inspiraciju za kreiranje urbane džungle u našim domovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzgoj sobnih biljaka, mini priče o ljubiteljima biljaka i fotografije interijera koje ispunjava zelenilo razlog su zašto naš Instagram feed krase upravo profili posvećeni zelenilu!

Plantella je također zanimljiv profil o biljkama koji uređuje Lejla, koja je u opisu profila istaknula da je ona 'jedna djevojka koja stoji ispred svojih biljaka i pita ih da narastu.'
Monstera je njena omiljena biljka, a njen dom krase i druge zelene ljepotice poput Triostar, Boston Fern, kao i stablo kave. Kroz fotografije nam pokazuju da su upravo biljke smještene u neodoljive saksije najljepši ukras doma, ali i da je hobi brige o biljkama zabavan uzbudljiv i ima terapeutsko djelovanje.

Zavirite na njen profil klikom ovdje i obogatite vaše mreže dozom zelenila koja nam je svima potrebna, a ne sumnjamo da ćete ovdje pronaći i par korisnih trikova o uzgoju biljaka, njezi i njihovom pozicioniranju u domu!

INTERIJERI , 1.1.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

@plantella

Podijeli:

Posljednje objavljeno