Nove Air Max tenisice koje jamče beskompromisnu udobnost i trendi izgled

MODNI DODACI
30.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreirane kao nasljednici naširoko popularnih Air Max 270, Air Max 720 model koristi najglomazniji dizajn Air jedinice koji smo do sada imali priliku vidjeti. Uz to, više od 70% dizajna tenisica nastao je od recikliranog otpada, što je ogroman korak, kako za industriju tenisica, tako i za prirodno okruženje. 

S novim imenom koje glasi Airbag, ovaj dizajn svojim nosiocima nudi gipkost i udobnost. Specijalno dizajnirana mreža gornjišta tenisice obećava ultimativno iskustvo disanja stopala, a svi pravi ljubitelji ovog modela cipela znaju zašto je to važno.

Nike Air Max 720 model je koji ima najveći Air đon do sada koji se idealno prilagođava stopalu, pružajući nevjerojatan osjećaj koračanja po oblacima. Zahvaljujući trendi izgledu, inspiriranom jedinstvenim doživljajem zalaska i izlaska sunca, sjevernim svjetlima, erupcijom vulkana i drugim fascinantnim prirodnim fenomenima, ali i beskompromisnoj udobnosti, Nike Air Max 720 su za kratko vrijeme postale pravi hit u kombinacijama svih dama sa stilom.
Ovaj statement model tenisica je dostupan u svim BUZZ trgovinama, kao i online.

MODNI DODACI , 30.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno