Nova Nike reklama posvećena je svim hrabrim ženama koje ostvaruju svoje 'lude' snove

MODNE VIJESTI
26.2.2019.
‘Dream Crazier' naziv je nove reklame poznatog sportskog branda, koja je premijerno prikazana u nedjelju i koja je brzinom munje osvojila simpatije na društvenim mrežama. Video kroz neke od najvažnijih trenutke u svijetu sportu ocrtava izazove s kojima su se žene morale nositi tijekom karijere poput dvostrukih standarda, kao i zlobnih komentara i kritika.

Kao glavne akterice cijele priče našle su gimnastičarka Simone Biles, nogometašica Alex Morgan, olimpijska prvakinja u mačevanju Ibtihaj Muhammad, južnoafrička trkačica Caster Semenyu te tenisačica Serenu Williams, koja se pojavljuje i kao glavni pripovjedač. Snažna poruka koju reklama nosi opisana je kroz nekoliko rečenica koje Serena i govori u videu:
„Ako pokazujemo osjećaje, kažu da smo dramatične. Ako se želimo natjecati protiv muškaraca, lude smo. Ako sanjamo jednake prilike, u zabludi smo. Ako smo predobre, nešto s nama nije u redu. Ako se naljutimo, histerične smo, nerazumne ili jednostavno – lude...“ i što zapravo jedna naizgled 'luda' reakcija žene može sve napraviti. 

Reklamu u cijelosti pogledajte u nastavku.

">

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: