Doček Nove godine je iza ugla! Donosimo inspiraciju za idealne kombinacije. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Donosimo inspiraciju što odjenuti za doček Nove kada ste na putu, doma ili na partyju

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
26.12.2023.

Kako odbrojavanje do dočeka Nove godine počinje, tako počinje i intenzivno razmišljanje što odjenuti na tu posebnu večer kada ispraćamo Staru, a objeručke prigrlimo Novu i bolju godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Odgovor u tome što odjenuti, prije svega, leži u tome na kojoj ste se lokaciji odlučili dočekati Novu godinu. U skladu s time, zavirili smo na profile modnih insajderica i odabrali favorite uz koje ćete tu posebnu večer učiniti još svečanijom (začuđujuće, na toj listi se našla i pidžama).

 Dakle, od pidžame do ekstravagancije, uz ovih nekoliko ideja lakše ćete se odlučiti što odjenuti i biti spremni za nazdravljanje svemu lijepome što vas čeka. Pa počnimo. 10, 9, 8….


Ostajem doma

Ako ste od onih koji Novu godinu žele dočekati sami ili u društvu malog kruga omiljenih ljudi, imperativ je svakako udobnost. Bilo da želite večer provesti u binganju omiljene serije ili pak spremate mali privatni party za dvoje, priču o udobnosti svakako može ispratiti i estetika. Čak i kada je riječ o pidžami. Birajte stylish set koji će sitnim detaljima poput crvene mašne ili blagdanskih aplikacija koje će dati dozu blagdanske svečanosti ovom omiljenom komadu.

Želite li ipak ispratiti svečanost događaja čak iako ostajete doma, predlažemo jednostavnu haljinu ili kombinacije koje će bojom poput bordo crvene biti dovoljno festive, a opet dovoljno ugodne za sjedenje na kauču prije i nakon nazdravljanja.

 Doček Nove na putovanju

Ako ste od onih koji par slobodnih dana za Novu godinu koriste za kratko putovanje, velika je vjerojatnost da ćete odbrojavati na nekom gradskom trgu okruženi velikom masom ljudi. Ovakav scenarij zahtjeva tri glavna epiteta – udobno, toplo i svečano. Dakle, prije svega birajte tople komade poput dugog kaputa ili pak voluminozne bunde koja će svaki outfit učiniti svečanijim.

Uz toplu odjeću možete upariti komade sa šljokicama ili s metalik efektom i tako ispratiti važnost novogodišnje noći.

 Party doček

Ovo je možda jedinstvena prilika da napokon odjenete onu ekstravagantnu haljinu koja u ormaru spremna čeka svoju priliku već mjesecima. Perje, šljokice, čipka, jarke boje i all red outfiti… Vrijeme je da ih stavite pod svjetla reflektora.

 Kada pronađete inspiraciju gdje dočekati Novu, ali i što odjenuti, preostaje još samo da na čašu dodate šarmantnu mašnicu i poželite najsretniju Novu do sada!

* * *
Naslovna fotografija: @iziangus

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno