Da li znate sve o svojoj koži lica? Evo gdje možete besplatno napraviti analizu. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Da li znate sve o svojoj koži lica? Evo gdje možete besplatno napraviti analizu.

Tekst:

Emina Smaka

ZDRAVLJE I NJEGA
22.3.2023.

Pronaći idealan proizvod za njegu kože lica, kao i imati pravilnu rutinu u skladu s potrebama vlastite kože najveći su izazovi u beauty svijetu, stoga u nastavku otkrijte kako navedenim izazovima pristupiti pametno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S obzirom na veliki izbor proizvoda koji su dostupni na tržištu, u skincare svijetu se često znamo i izgubiti, a što za posljedicu ima neadekvatnu skincare rutinu. Način na koji najčešće kupujemo proizvode za njegu kože oslanja se na pomalo zastarjelom metodu pokušaja i pogrešaka, koji nas na kraju dovedu do situacije da imamo hrpu kozmetičkih proizvoda koji jednostavno ne odgovaraju potrebama naše kože.


 

L'Occitane Facecare uređajU petak, u L'Occitane trgovini koja se nalazi u ARIA centru, predstavljen je profesionalni uređaj s vrhunskim značajkama skeniranja slike, koji može napraviti preciznu analizu njege kože i kose u 6 različitih osi.

 
Šta ovaj uređaj zapravo mjeri?


Napretkom tehnologije i inovativnim rješenjima u beauty industriji pronalazak idealnog proizvoda za njegu kao i sastavljanje smislene, personalizirane rutine nikada nije bilo jednostavnije, a pravi primjer toga je L'Occitane Facecare - uređaj koji pruža savremenu uslugu analize kože lica.

 L'Occitane Facecare uređaj funkcioniše na osnovu kliničkih ispitivanja koja su odobrili dermatolozi te je cijeli proces izrazito brz i jednostavan. 

Kroz analizu kože koja traje svega nekoliko minuta saznat ćete trenutno stanje hidratacije i elastičnosti, sebuma, pora, melanina, čistoće pora, stanje bora i da li vam je koža osjetljiva ili ne.

 Nakon analize, beauty savjetnica će vam detaljno objasniti dobivene rezultate koje nakon analize dobijete na svoju e-mail adresu.

Ovu specijalnu uslugu možete isprobati u L'Occitane trgovinama u Sarajevu (ARIA centar) i Banja Luci (Delta Planet) i potpunosti je besplatna. U periodu od 17.-26.03. uživajte -20% popusta na kompletan skincare asortiman.

 

* * * 
Fotografije: L'Occitane PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno