Nirvana waves: Ovaj prejednostavni trend stiliziranja kose idealan je za ljeto i plažu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Nirvana waves: Ovaj prejednostavni trend stiliziranja kose idealan je za ljeto i plažu

Tekst:

Nevena Divčić

KOSA
26.6.2024.

No makeup makeup – jedan je od najpopularnijih trendova opravdano je zavladao i vlada svijetom ljepote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U danima kada želimo što prirodniji izgled, s lakoćom se spremiti za dan i našminkati upravo je ovo jedan od prvih izbor. Prividno ostavlja dojam da se na našem licu ne nalazi ništa, a tajna se krije u doziranju količine proizvoda te nanošenju tako da koža dolazi do izražaja svojim prirodnim sjajem i našim crtama lica. 

U svijetu mode, odgovor na ovaj trend mogao bi biti capsule garderober. Opet, ključ je u jednostavnosti, pomnim odabirima kvalitetnih, bezvremenskih komada.


Foto: @emilisindlevNirvana waves 

Kada bi samo u svijetu frizura postojao sličan trik. Postoji!

 Nirvana waves, kako ih je online svijet odlučio nazvati, su trend kojem ovog ljeta predviđamo naročito velik uspjeh. Kosa koja u svakom trenutku izgleda kao da ste upravo došli s plaže ili super zabavnog ljetnog partija? Može. 

 Stil najbliži ovom u upravo klasični beach waves. Volimo ovu frizuru tokom cijele godine pa i onda kada nismo na plaži. Uz uvijače za kosu, omiljene proizvode za stiliziranje ili jednostavno nekoliko sati spletenu kosu te stiliziranje postići ćete upravo ovakav, beachy izgled.

 

* * *
Naslovna fotografija: @jessicabiel

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno