Nike ima sportsku inovaciju koju je među prvima isprobala bh.sportašica, a mi naravno znamo sve detalje.

MODNI DODACI
30.8.2019.

„Da li može brže?“ je upit s kojim nas ostavlja kompanija Nike predstavljajući svoju najnoviju inovaciju kada govorimo o tenisicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tenisice nose naziv Nike Air Zoom Pegasus 36 i kreirane su kako bi na najbolji mogući način zadovoljile sve kriterije onih koji se rekreativno bave trčanjem, ali i vrhunskih, svjetskih sportaša upravo poput bh.državne rekorderke u plivanju Amine Kajtaz kojoj je upravo trčanje jedna od važnijih stavki prilikom priprema za trening i nastup. 

Amina je bila među prvim osobama koje su dobile priliku isprobati ovaj model tenisica i napraviti jedan trening u njima, a njene pozitivne recenzije potaknut će vas da ih i sami odaberete kao svoj model tenisica za svako naredno trčanje. 

U prilog tome do kojih je granica ovaj put išao Nike govori činjenica da su u dizajn i izradu tenisica korištene Nike inovacije iznimno važnih karakteristika za tenisice trkača, kao što su dodatni otvori u gornjoj mrežnoj konstrukciji gornjišta koji poboljšavaju prozračnost visokotemperaturnih dijelova stopala, zatim ojačan Flywire sistem u središnjem dijelu koji pruža sigurnost prilikom povećanja brzine jer kako Nike kaže „Why not faster?“. 

Uz tehničke karakteristike tenisica posebna pažnja je posvećena dizajnu gdje je tanji jezik tenisice kao i omotač oko pete u funkciji da osigura veću udobnost koju su potvrdile i sestre iz najbrže svjetske obitelji. Da, mislimo doslovno.

Naime, Tirunesh, Genzebe i Ejegayehu su članice porodice Dibaba u kojoj su čak tri od sedam sestara vlasnice višestrukih medalja s Olimpijskih igara, svjetskih prvenstava i nosioci su nekoliko svjetskih rekorda.
One su tenisice isprobale u planinskom gradiću u Etiopiji na čak 3000 nadmorske visine.

S jednakim izazovom je Amina u Nike Air Zoom Pegasus 36 tenisicama na brdovitoj, planinskoj cesti napravila svoj prvi trening nakon čega smo s njom razgovarali o važnosti treninga u njenom životu, ali i kako se jedna dvadesetdvogodišnjakinja nosi s izazovima sporta, vlasništvom nad državnim rekordom, ali i titulom jedne od najljepših bh.sportašica. Do iduće reportaže u kojoj donosimo intervju s Aminom, ostavljamo vas uz fotografije nastale na bh.lokacijama za koje vjerujemo da će vas motivirati da već danas isprobate Nike Air Zoom Pegasus 36, jer Why Not Faster

 

MODNI DODACI , 30.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno