Jeste li spremni za Next Level Business? Prijave su otvorene još samo nekoliko dana! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jeste li spremni za Next Level Business? Prijave su otvorene još samo nekoliko dana!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
21.5.2024.

Radionica "Next Level Business" održava se samo jednom godišnje i ovo je prilika koju ne želite propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nadate li se da će se dogoditi čudo i da će sve nekako krenuti na bolje? Imate li osjećaj da stalno gasite požare, sva odgovornost je na vama, u ulogama ste od domara do direktora i nemate vremena za inovacije?


Zamislite kako bi bilo...

...da vaš biznis dođe u fazu da možete otići na mjesec dana, a da razvoj tima, inovacije i prihodi nastave rasti. Zaposlenici se fokusiraju na ono na što bi i vi sami. Zna se na kojem je stepenu razvoja vaš biznis i prati se razvoj kroz jasne pokazatelje. Priliv novca postaje stabilniji, jer cijene nisu više "samo da preživimo mjesec", nego ostaje prostora za investiranje u inovacije.
Ako svoj biznis prepoznajete u nekoj od ranije opisanih situacija, radionica Next Level Business je prava prilika za vas! Radionica će se održati 24. i 25. maja u hotelu Ibis Styles.


Šta je Next Level Business radionica?

Ukratko, ova radionica je prilika da stignete do svog narednog levela. Naučit ćete kako stvoriti biznis sa funkcionalnim sistemima i kako preuzeti kontrolu kroz predviđanje problema i rješenja.


Šta dobijate na radionici?

Jasno ćete vidjeti gdje se vaš biznis trenutno nalazi i u kojoj je fazi razvoja. Fokus radionice je na otkrivanju pravih uzroka problema, a već nakon prvog dana ćete imati strategiju rasta svog biznisa. Niske i neadekvatno postavljene cijene su veliki neprijatelj razvoja biznisa te je drugi dio radionice posvećen upravo postavljanju cijena na najbolji način i bezbolnom povećanju cijena. U okviru radionice naučit ćete postaviti cijene tako da klijenti budu zadovoljni, a vaša zarada veća.
Kako raditi na biznisu, a ne samo u biznisu? Treći dio radionice posvećen je praćenju razvoja biznisa, a u okviru njega naučit ćete kako održati fokus na razvoju biznisa uz svakodnevne probleme.


Ko su voditelji radionice?

Ajla i Amir Mulalić su poduzetnici i edukatori sa sedmogodišnjim iskustvom u razvoju ljudi i biznisa. Njihova misija je pomoći vlasnicima biznisa da rade manje, a zarađuju više. Edukacije koje pružaju kroz Invision poznate su po interaktivnim, praktičnim i razvojnim vježbama. Ajla i Amir su završili Business Mastery akademiju kod Tony Robbinsa i članovi su Europskog savjeta za mentorstvo i coaching – EMCC Hrvatska. Želite li čuti šta imaju za reći? Prijavite se na linku ispod.
 

Specijalni gost predavač

Specijalni gost predavač na radionici je Jasmin Bešić, osnivač omladinskog pokreta koji je prerastao u Institut za razvoj mladih KULT. Jasmin je pokrenuo više biznisa u raznim branšama i veliki je zaljubljenik u učenje i razvoj. Pored drugih angažmana, trenutno je i savjetnik za lični i poslovni razvoj poduzetnika.

 Dolazite?!

* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno