Što gledati na Netflixu u četvrtom mjesecu? Donosimo preporuke filmova i serija - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Što gledati na Netflixu u četvrtom mjesecu? Donosimo preporuke filmova i serija

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
4.4.2022.

Iako su nam topli dani razlog da se radujemo izlascima i šetnjama u prirodi, ne možemo sakriti da isto tako volimo odmoriti uz zanimljivu knjigu ili omiljenu tv emisiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako ste jedna od osoba koja desetke minuta ili pak sate provodi u potrazi za dobrim filmom ili serijom oduševit će vas činjenica da u nastavku donosimo kratki vodič onoga što nas očekuje na Netflixu kroz ovaj mjesec. Naime, osim što se veselimo novim sezonama Netflixovih uspješnica, četvrti mjesec nam donosi mnoga filmska uzbuđenja koja jedva čekamo gledati.

05.04. The In Between

Ljubitelje romantičnih filmova oduševit će naučnofantastična ljubavna priča s Joey King i Kyle Allenom u glavnim ulogama. Film govori romansi mladog para koja se nastavlja i nakon nesreće u kojoj Tessa (Joey King) izgubi život. 

08.04. Elite - 5. sezona

Nakon četiri uspješne sezone španjolska tinejdžerska serija ispunjena misterijama vraća se na male ekrane. Naime, nastavak ove kriminalističke drame donosi nove likove poput mlade bogate nasljednice Isadore i sina sportske zvijezde Ivana. 

15.04 Anatomy of a Scandal

Radi se o novoj britanskoj seriji temeljenoj na istoimenom romanu. Priča govori o povlaštenoj obitelji te problemima koji će ih snaći nakon što suprug bude umješan u stravičan zločin. Da ne otkrivamo previše, u nastavku donosimo trailer.

20.04. The marked heart

Palpito ili The marked heart originalna je Netflixova serija s Michelom Brownom i Anom Luciom Dominguez u glavnim ulogama. Serija donosi dramatičnu priču o ubojstvu Simonove (Michael) supruge, trgovini organima i mnogim misterijama.

22.04. Along for the Ride

Ljubavna drama temeljena na na istoimenom romanu Sarah Dessen koja govori o uzbudljivom i bezbrižanom tinejdžerskom životu s Emmom Pasarow i Belmontom Cameliem u glavnim ulogama. 

22.04. Heartstopper

Heartstopper je romantična britanska tv serija koja govori tinejdžerima čije prijateljstvo prerasta u nešto više. * * *
Naslovna fotografija: @marynaromanovych

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno