Volite parfeme? Onda morate imati i ovaj viralni za vašu kosu. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Volite parfeme? Onda morate imati i ovaj viralni za vašu kosu.

Tekst:

Emina Smaka

KOSA
8.4.2024.

Parfemi za kosu nisu nikakva novost u beauty svijetu, no već 3 godine ne prestajemo slušati o jednom brendu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Gisou, Negin Mirsalehi 

Negin Mirsalehi je već redovna gošća naših beauty. Naravno, kao i većina, na društvenim mrežama smo je zapazili zbog uvijek savršeno stilizirane kose

 Ako morate biti najbolji ambasador svog brenda, ona to Negin i jeste. Njen brend postoji od 2015. godine i sve je krenulo s uljem za kosu. No, prije 3 godine predstavila je i parfem za kosu 'Honey Infused Hair Perfume'. 

 

Foto: @adrianamartit


Negin je velika zaljubljenica u pčele, a upravo iz te strasti nastao je i njen brend, baziran na 6 generacija porodičnog pčelarstva. Gisou proizvodi za njegu kose su infuzirani medom i propolisom napravljenih od najkvalitetnijih, održivo nabavljenih sastojaka iz Mirsalehi pčelinjaka. 

 Honey Infused Hair Perfume

Nježna aroma koja ostavlja za sobom trag cvjetnih nota - zvuči savršeno za proljeće, zar ne? No, ovo nije samo mirisni preparat, ovaj parfem ima i određene benefite za njegu kose, kao što su hidratacija, sjaj, kao i činjenica da umiruje neposlušne vlasi kose

 

 

* * * 

Njegov viralni status potvrđuje kako je postao neizostavan dodatak za sve ljubitelje parfema i kvalitetne njege kose. Ukoliko će nam pružiti njegovanu kosu kakvu ima Negin, a uz to za sobom ostaviti proljetni mirisni trag, odmah ga dodajemo u shopping korpu. 

* * * 
Naslovna fotografija: @overglowedit

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno