Upoznajte Tamaru i inspirativnu priču o pobjedi koja joj je promijenila svakodnevnicu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Upoznajte Tamaru i inspirativnu priču o pobjedi koja joj je promijenila svakodnevnicu

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

POSAO & ŽIVOT
23.2.2024.

Tamara Aleksić jedna je od onih superžena koje inspirišu svojim karakterom i motivacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mama je i medicinska sestra na kastingu za IQOS ambasadora u Srbiji istaknula svojom ambicijom i pozitivnom energijom te je zahvaljujući svom karakteru ambasadorica ovog brenda koji je predstavljala u Rimu.

Svaki izazov i promjena pred nama su nova prilika za lični rast, a ona to veoma dobro zna. Zahvaljujući IQOS – u Tamara je prestala s pušenjem cigareta nakon samo pet dana. Naravno da želimo znati što više o ovoj promjeni!
Tamara, šta vas je motivisalo da u kratkom periodu promijenite svoje navike?
 

Pušenje mi je postalo opterećenje. Negativno se odražavalo na moj stil života, a nerijetko je smetalo i bliskim ljudima u mom okruženju. Kolega mi je otkrio IQOS i nakon toga mi je trebalo samo 5 dana da prestanem s pušenjem. IQOS ostavlja manje postojanog mirisa na prstima, kosi i odjeći u odnosu na cigarete, a ja sam ubrzo primijetila pozitivne promjene u tome kako izgleda moja svakodnevnica.*

Kao što već znate IQOS ne sagorijeva duhan. Zagrijava pravi duhan umjesto da ga sagorijeva što znači da nema vatre, pepela ili dima. Umjesto duhanskog dima IQOS stvara paru. Zbog toga je bolji izbor u poređenju sa nastavkom pušenja cigareta.

Koji savjet imate za nekoga ko se suočava sa izazovima mijenjanja ove navike?

Postavite jasan cilj i fokusirajte se na sve ono što radite dobro. Okružite se ljudima koji vas podržavaju i uspjeh je neizbježan.
Tamara se nedavno vratila s predstavljanja brenda u Rimu, gdje se družila s drugim predstavnicima IQOS - a i vjerujemo upoznala grad na način na koji ga i mi želimo osjetiti kroz njenu priču.


Podijelite s nama više detalja s putovanja u Rim.

Upoznala sam mnogo sjajnih ljudi iz drugih dijelova svijeta, poput Novog Zelanda i to mi je dodatno punilo baterije za vrijeme ovog putovanja koje je samo po sebi bilo čarobno. Družili smo se kao da se poznajemo godinama i svaki dan bio je ispunjen smijehom i druženjem.
Pored toga, uživali smo u brojnim aktivnostima u Rimu kroz koje smo upoznali kulturu. Pravili smo domaću pastu, posjetili značajne turističke lokacije i naravno, uživali u svim italijanskim specijalitetima.
Za dodatnu motivaciju koja treba svima nama recite nam - šta vas pokreće svakog dana i gura naprijed?

Trudim se prikupljati samo pozitivnu energiju i uvijek okrenuti situaciju u kojoj sam u nešto pozitivno. Krenem prema nečemu, napravim plan i nema odustajanja! Pored toga, za prijatelje i ljude u svom okruženju biram upravo one osobe koje će svojim stavom i pristupom životu, doprinijeti mom.

Uz ovih nekoliko Tamarinih savjeta i vjetar u leđa, vjerujemo da od danas i vi nešto počinjete raditi drugačije.

*Važno je naglasiti da IQOS nije proizvod bez rizika i da oslobađa nikotin koji izaziva ovisnost. Samo za punoljetne pušače.

* * *
Foto: Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci