6 komada nakita koje ćemo viđati posvuda

MODNI DODACI
12.3.2020.

Kako vrijeme postaje toplije, naša garderoba, zajedno sa kutijom za nakit doživljava maleno buđenje i susreće se sa novim trendovima koji stižu ravno sa modnih pista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među novim dizajnerskim diktatima, svaka od nas će pronaći nešto za sebe, bez obzira koji stil preferiramo i koliko upečatljiv ili minimalističan nakit volimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako ćete u nastavku vidjeti sve, od jednostavnih, elegantnih i decentnih trendova pa sve do glamuroznih, avangardnih i odvažnih komada nakita koji će se uklopiti u razne stilske priče kroz godinu. To nikako nije iznenađenje obzirom da su dizajneri za osmišljavanje ovih ogrlica, narukvica, naušnica i prstenja inspiraciju crpili iz viktorijanskog doba pa sve do danas.

Koji od ovih trendova vi želite kombinirati već sutra?

VELIKI I MALI LANCI

Od zanimljivih narukvica, preko ogrlica pa sve do naušnica, lanci će upotpuniti brojne kombinacije ovog proljeća. Bez obzira birate li srebrne ili zlatne ili pak lance u nekoj drugoj boji, možete biti sigurni da ćete istovremeno izgledati dotjerano i urbano.

METALNI NAKIT

Sasvim jedan komad od metala dovoljan je da kreirate edgy i efektno izdanje koje neće proći neprimjećeno.

NAKIT SA BISERIMA

Biseri usitinu nikada ne izlaze iz mode. I ove sezone ih gledamo u raznim formama i oblicima poput elegantnih niski, neizostavnih uglađenih naušnica ili pak decentnih narukvica.

NAKIT INSPIRIRAN PUNKOM

Zakovice, pribadače, privjesci i sve srebrno predstavljaju dio punk ere koja doživljava svoj povratak u svijetu nakita. Biste li ga vi nosili?

SJAJNI DETALJI

Kristali i sjajne perle na našem nakitu mogu vrlo lako unijeti chic prizvuk i dozu glamura u kombinacijama za posebne prilike.

EKSTREMNO DUGAČKE NAUŠNICE

Duge naušnice do razine ramena postale su ogroman trend i na neko vrijeme zamijenile hoop naušnice. Za svoje dnevne kombinacije možete birati neke jednostavnije varijante dok ćete za druženja i posebne evente htjeti birati dugačke naušnice sa detaljima i u upečatljivim bojama.

MODNI DODACI , 12.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

pinterest.com, popsugar.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno