Najljepši high street komadi s printom marame

HIGH STREET
21.3.2019.
 Vječni klasik među modnim dodacima – marama prozračnog materijala koja razbija monotoniju u odijevanju i daje dozu chica svakoj kombinaciji, sada je dobila sasvim nove stilske obrise.

Svilenaste tkanine s printom zlatnog lanca i nautičkih konopa dobile su moderni update te su dizajneri od njih skrojili prekrasne suknje, bluze, jakne i haljine koje će kreirati živopisne outfite. Proljeće je idealno vrijeme za potpuni procvat ovog trenda i vladavinu veselih tonova na ulicama grada.
Uz Versace, Tibi, Céline i Balenciagu koji su predložili da ovaj lepršavi uzorak nosite od glave do pete, modne insajderice savjetuju da ga kombinirate imajući na umu sofisticiran i elegantan izgled, s fokusom na uzorak i jednostavnost u odabiru modnih dodataka. Uz suknje birajte majice i bluze jednostavnog kroja, jakne s uzorkom marame nosite uz jeans, a haljine uz klasične modele obuće i usklađenu torbicu. Ako i vi tražite vedro osvježenje vaše garderobe, svoje favorite potražite na policama high street dućana.

PreviousNext

Foto: atlanticpacific.com, zara.com, stradivarius.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: