Najpopularnije Spotify playliste koje će vas dodatno motivirati za trening kod kuće - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Najpopularnije Spotify playliste koje će vas dodatno motivirati za trening kod kuće

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

ZDRAVLJE I NJEGA
14.8.2020.

Bilo da tražite pjesme za trčanje, ples ili bavljenje jogom, pronašli smo playliste koje će vam dati dodatni boost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muzika ne samo da pomaže da održimo energiju i naš ritam postojanim, već istraživanja su pokazala da zapravo lakše i kvalitetnije treninge odradimo ako su popraćeni glazbom koja nam odgovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren Roscopf (@aloprofile) on

Kako bismo vam olakšali cijeli proces, izdvojili smo jedne od najboljih Spotify playlista sa pjesmama koje će vas pokrenuti ili motivisati da napravite još jedan dodatni trbušnjak ili možda krug više.

BEAST MODE

7,4 milijuna sljedbenika na ovoj playlisti je pokazatelj popularnosti i efikasnosti. Naime, sa omiljenim izvođačima poput Nicky Minaj, J Balvina, Khaleda, David Guette... vaša motivacija neće propustiti ritam s ovim hitovima.

NIKE TRAINING ENDURANCE

Ukoliko tražite boost energiju koja će vas voditi kroz duge vožnje i trčanja, Nike Training Club ima playlistu sa gotovo šest sati najpopularnijih pjesama. Popis je ispunjen svježim remiksima s imenima koja znate i volite - Rihanna, Bruno Mars, The Weeknd, Sia, Kendrick Lamar - sa naizgled beskrajnim prijelazima koji će vam pomoći da ne mislite o kilometraži koju ste prešli.

WHITNEY SIMMONS – GYMSHARK

Sa melodijama koje je ručno odabrala Whitney Simmons, bez obzira idete li na brzi trening, pilates, vožnju biciklom, ova lista Gymshark-a ispunjena je sa super optimističnim i dobrim pop hitovima koji će vas uspješno voditi do kraja treninga.

YOGA GIRL PLAYLIST

Sa pjesmama od Sigur Rósa, Cathing Flies, Major Lazora, James Blakea... yoga girl kreirala je playlistu koja će podržati vašu vinyasa praksu. Oduševit će vas činjenica da ona pregledava čitav popis pjesama jednom mjesečno, tako da vaše asane uvijek budu osvježene sa nekim novim zvucima.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno