My Lovely Bag: Nova kolekcija domaćeg brenda nadahnuta serijom "Emily in Paris" - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

My Lovely Bag: Nova kolekcija domaćeg brenda nadahnuta serijom "Emily in Paris"

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNI DODACI
4.2.2022.

Za mjesec ljubavi studio My Lovely Bag donosi predivnu priču nadahnutu omiljenom serijom “Emily in Paris”. Kroz dva nova modela torbica doživjet ćete obožavajuću francusku eleganciju i pariški chic koji svakoj odjevnoj kombinaciji daju glamurozan prizvuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U nastavku donosimo više o junakinjama ove mini kolekcije koje nose imena glavnih protagonistica serijala koji je nadahnuo njihovo stvaranje. My Lovely Bags tim otkriva više detalja o njima, kao i kako ih kombinirati.
 

Emily

Emily je mala torba i dolazi u tri predivne nijanse, boji lavande, boji pistacije i petrolej plavoj. Ono što već na prvu očarava je njen jednostavan dizajn ravnih linija s preslatkom ručkicom. Ova mini torbica će probuditi romantičarku u vama te vas svakodnevno inspirirati za slaganje prelijepih odjevnih kombinacija. Osim elegantne ručkice, na torbici je dugi podesivi remen od materijala torbice koji vam osigurava praktično nošenje preko tijela ili na ramenu, a kada je riječ o decentim metalima koji dolaze na torbici, možete izabrati između zlatne, srebrne te antracit boje.
 

 

Camille

Camille je elegantna torba srednje veličine. Karakterizira ju kombinacija mirne podloge i divljeg uzorka koji će istaknuti vaš temperament i karizmu. Ovo je model koji će biti statemant začin jednostavnim outfitima, dok će onim smjelijima dati dodatnu dozu modne zabave. Kao i kod Emily, remen za nošenje na ramenu ili preko tijela dolazi u boji torbe te s tri boje metala kako bi do kraja torbicu mogli prilagoditi sebi i svom stilu.
 

 

Chic kombinacije uz nove MLB torbice

Jeste li već odlučili, jeste li Emily tip ili pak Camille? Ili možda oba? Pogledajte kako ih kombinirati u nastavku.

 

 

* * *
Lovely Bags PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno