Prigrlite zlatne trenutke ljeta uz nove My Choice komade - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Prigrlite zlatne trenutke ljeta uz nove My Choice komade

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNI DODACI
6.6.2023.

Inspirisani toplim mediteranskim suncem, prekrasnim hrvatskim otocima i jadranskim morem, predstavljamo Verano de Oro, treću ljetnu kolekciju kupaćih kostima i modnih dodataka, pažljivo osmišljenu da vas krasi bezvremenskom elegancijom i stilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Svaki je odjevni predmet pomno kreiran, a za izradu su potrebni dani predanog rada. Jedinstveni komadi su ručno izrađeni.

 
U novoj kolekciji možete pronaći tri nova modela kupaćih kostima, svaki poseban na svoj način. Azul model krasi visok struk i retro prizvuk. Flor je za one koji preferiraju jednostavnije krojeve, dok je Amor prekrasan jednodijelni model golih leđa i bogate mustre.

Arena i Mar su top i hlače koji se mogu nositi skupa ili odvojeno, za oboje predviđamo da će biti statement komadi u vašem ljetnom ormaru. Još jedan komplet se našao u novoj kolekciji, Paloma i Sol, idealni za tople ljetne dane u omiljenom beach baru.

 
Zvijezda ove sezone je Marea kombinezon. Ova kreacija po narudžbi obećava da će ostaviti trajan dojam, a kroji se isključivo po vašim mjerama. Zanimljiv podatak je da je u njega utrošeno čak 3000 metara konca. 

 
Tu je i novi model naušnica,Ola, a možete ga pronaći i u dvije veličine. Novost je heklani choker, Luz, koji će podignuti baš svaku ljetnu kombinaciju.

 
U kolekciji je svoje mjesto pronašao i novi model torbe, Brisa, pažljivo dizajnirana da bude savršen pratilac za vaše avanture na plaži. Osim klasičnog načina nošenja preko ramena, Brisa je kreirana da je možete nositi i kao ruksak.

 
Odabirom ručne izrade ovih odjevnih predmeta u malim količinama, ne samo da brend smanjuje otpad, već daje prioritet dugovječnosti i izdržljivosti proizvoda. Izrađene od prirodnih pamučnih materijala, ove kreacije savršene su za vruće ljetne dane, nudeći udobnost i prozračnost bez kompromisa u stilu.

Kako biste istražili kolekciju Verano de Oro, posjetite webshop ili im pišite putem Instagram profila. Svaki predmet izrađuje se po narudžbi, što vam omogućuje slobodu odabira željene boje, osiguravajući da vaš komplet odražava vaš lični stil i nadopunjuje vaš jedinstveni štih. 

Kampanja je snimana na prekrasnim hvarskim plažama, a za slike je zaslužna Senja Vild koja se u jednom trenu našla i ispred objektiva kamere. 

* * * 
Fotografije: Senja VIld 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno